Tudor Ionescu de la Fly Project, victima unui furt în Amsterdam. Ce avea în portofelul sustras

Tudor Ionescu de la Fly Project, victima unui furt în Amsterdam. Ce avea în portofelul sustras

Tudor Ionescu de la Fly Project a petrecut câteva zile cu soția și câțiva prieteni în orașul în Olanda, la Amsterdam, acolo unde artistul a rămas fără portofel, potrivit Libertatea .

Tudor Ionescu. FOTO Facebook Fly Project

Abia întors din Amsterdam, Tudor Ionescu a mărturisit ce a pățit orașul său preferat, locul unde unde simte nevoia să evadeze din când în când. Artistul a relatat cum a devenit victima unui furt, chiar în zona centrală.

„Era un portofel de piele special pentru tutun și era plin, pentru că tocmai ce-mi cumpărasem un pachet nou de tutun. Mi-a fost luat de pe masă, la o terasă. Am observat după ceva timp ce s-a întâmplat, probabil că persoana care l-a luat a crezut că am bani în el, însă eu nu umblu cu cash la mine niciodată, iar actele și cardurile nu erau acolo (...) Fumez tutun de foarte mult timp, iar în acel portofel de piele aveam doar pachetul de tutun, foițe și filtre. Îl aveam tot timpul cu mine”, a spus artistul de la Fly Project.

Tudor Ionescu a mărturisit că este pentru prima dată când i se fură ceva de pe masă.

Următoarea da destinație este Moldova, a anunțat Tudor Ionescu pe Facebook.

Muzica Fly Project este ascultată în cluburi din lumea întreagă. Artistul strânge sute de milioane de vizualizări şi zeci de mii de oameni împreună, la concerte.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante