Tudorele, încă nu ți-au scris raportul? Site-ul Justiției, picat de mai bine de 15 ore / Toader: Am auzit că e o problemă cu site-ul

Tudorele, încă nu ți-au scris raportul? Site-ul Justiției, picat de mai bine de 15 ore / Toader: Am auzit că e o problemă cu site-ul

Tudorel Toader a reacţionat vineri dimineaţă faţă de problemele site-ului Ministerului Justiţiei. El a afirmat că se lucrează la site, iar raportul privind DNA va fi postat în cursul zilei de vineri. 

Toader a precizat şi că îşi menţine declaraţiile făcute joi seara.

Am auzit că este o problemă cu site-ul. Am intrat şi eu dimineaţă şi am văzut că nu funcţionează. Am întâlnire cu conducerea institutului de la Siracusa, acum la 9.00. Verificăm şi remediem. Tot ce am vorbit aseară este absolut valabil, cred că am explicat pe larg. Mai departe urmează procedura”, a declarat ministrul Justiţiei, potrivit Mediafax.
 

Ministrul Tudorel Toader a făcut joi seară marele anunţ. El a prezentat raportul de evaluare a activităţii de management a DNA şi a demarat procedura de revocare din funcţie a procurorului-şef al instituţiei, Laura Codruţa Kovesi.


În timpul prezentării raportului, Tudorel Toader a precizat că raportul poate fi studiat pe site-ul ministerului Justiţiei (just.ro), dar de joi seară şi până acum pagina web a instituţiei nu a putut fi accesată, decât în intervalul orar 02.00-04.00 din dimineaţa zilei de vineri.

Iar în acel interval raportul nu era încă postat pe site.

În continuare, pagina oficială de net a ministerului pare să aibă serverul picat, fiind total deconectată de la internet.

"Raportul este destul de cuprinzător, are 36 de pagini în sinteză, nu știu dacă veți avea răbdarea să citesc 36 de pagini. Îl prezint în diagonală, în sinteză, după care, în momentul în care terminăm întâlnirea, îl postăm pe site-ul Ministerului Justiției", a spus Tudorel Toader joi seară, la începutul prezentării raportului privind DNA.


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”