Tudose: Am vorbit cu Grindeanu; cred că poate fi un element util pentru țară

Tudose: Am vorbit cu Grindeanu; cred că poate fi un element util pentru țară

Premierul Mihai Tudose a confirmat că atât el, personal, a vorbit cu Sorin Grindeanu, cât și într-o echipă de partid s-au purtat discuții cu acesta în ideea de a-i oferi o funcție publică, adăugând că la începutul săptămânii viitoare s-ar putea lua o decizie în acest sens.

 "Da, am vorbit la nivel și personal, și politic și într-o echipă de partid, fiindcă totuși Sorin Grindeanu a fost premierul României șase luni de zile... cu un bagaj de informații acum și cu o experiență care pot fi folosite pentru România. Și, da, avem o discuție în acest sens cu domnia sa. E o discuție destul avansată, așteptăm ca domnia sa să se întoarcă, este o într-o deplasare cu familia, și cred că la începutul săptămânii îl vom așeza cumva. Eu cred că poate fi un element util pentru țară ", a declarat Mihai Tudose, joi seară, la Antena 3.

Premierul a fost întrebat dacă a avut o discuție cu Sorin Grindeanu, pornind de la informațiile vehiculate în presă potrivit cărora fostului premier i s-ar fi oferit un post de diplomat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…