Tudose, atacat VIOLENT și făcut „prietenul pedofililor” la Antena 3 după ce i-a umilit sluga lui Dragnea! Se cere SCHIMBAREA premierului

Tudose, atacat violent și făcut „prietenul pedofililor” la Antena 3 după ce i-a umilit sluga lui Dragnea! Se cere schimbarea premierului. Atacuri violente din partea Antenei 3 la adresa lui Mihai Tudose, dupa ce premierul a refuzat sa il demita pe seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, asa cum dorea ministrul Carmen Dan. Bogdan Chirieac l-a atacat vehement pe premierul Mihai Tudose după ce a decis să nu-l demită pe șeful Poliției Române, Bogdan Despescu, de la care așteaptă o rezolvare a situației într-o săptămână. 
 
”Din punct de vedere politic, Mihai Tudose este prietenul pedofililor. Asta se întâmplă! Nu există o altă explicație decât policianismul domnului Tudose în legătură cu această decizie” a spus Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

Realizatoarea Oana Zamfir i-a tinut isonul lui Chirieac, spunand ca „pedofilul a fost lasat sa violeze din 2009″.

”Mihai Tudose de la Băneasa”

Chireac a adăugat: ”Câtă vreme ministrul de Interne îi cere demisia șefului Poliției Române și prim-ministrul Guvernului tău, partidului tău preferă să cauționeze nenorocirile din Poliție, doar pentru a da o palmă ministrul Carmen Dan, din acest moment e o ruptură evidentă, clară, între Mihai Tudose de la Băneasa și partidul de pe Kiseleff. Nu e o trimitere la zona serviciilor, e cu direcție. Mai are cineva vreo îndoială în acest moment? Ne-a explicat dl Ciuvică aseară că dl Despescu e numit de Cioloș. Nu aveți ce să mai spuneți în această zonă. Omul nu are a primi ordine de la partid, e în cu totul altă zonă. În acest moment, doamna Carmen Dan stă degeaba la MAI. Nu mai poate schimba nici garda de la poartă. Dl Despescu nu mai are rost să mai asculte vreo dispoziție din partea doamnei Carmen Dan, se duce direct la dl Tudose”. 

Bogdan Chirieac a continuat: ”Din punct de vedere politic, Mihai Tudose se compromite grav, nu spun încă definitiv, pentru că eticheta pentru Mihai Tudose e `prietenul pedofililor`. Câtă vreme nu sesizează un adevăr fundamental că Poliția Română îl avea în mână din 2009. Toate faptele comise după 2009 sunt numai și numai din cauza Poliției Române. Au avut nevoie de trei zile să-l identifice.” 

”Este cea mai bună oportunitate pentru coaliția de guvernare să încerce schimbarea premierului. În acest moment, nu are niciun fel de suport popular. Nu poți fi prietenul pedofililor sub nicio formă” a conchis jegul. 

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / În PSD se vorbește despre iminenta punere sub acuzare a lui Dragnea, Carmen Dan și Dăncilă în Dosar…

2 Orban chiar este un om modest. Două momente

3 Document / Trebuie să fii idiot să crezi așa ceva! Cum ar fi ajuns înregistrarea compromițătoare cu foștii procu…

4 Harta spionilor ruși infiltrați în Europa. Țările în care au activat rețele întregi de agenți ai Moscovei

5 Info / Guvernul va schimba vineri 8 prefecți

recomandări

Te ia DNA: Tutulan Rica - Baron local

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Scene uimitoare filmate prin procedeu time lapse creează impresia unei alte lumi