Tudose l-a dat pe Dragnea cu capul de pereți! Dialog EXPLOZIV între cei doi, luni, după ședința Coaliției!

Tudose l-a dat pe Dragnea cu capul de pereți! Dialog EXPLOZIV între cei doi, luni, după ședința Coaliției!

Se rupe căruța-n drum? Cică ieri, după ședința Coaliției, Tudose l-a dat pe Dragnea cu capul de pereți! Dragnea a încercat să riposteze cu amenințări și Tudose l-a înjurat și i-a „recomandat” să plece în concediu, „...să te răcorești, că parcă ți-a luat Dumnezeu mințile în ultima vreme”. Tăriceanu, care îl aștepta pe Dragnea în birou, să meargă la declarații, a auzit cearta și a intrat peste ei, în „dormitor”, așa cum este poreclită anexa aia de la biroul lui Dragnea de la Camera Deputaților. Dragnea a fost foarte surprins că Tăriceanu a îndrăznit să intre peste ei și a avut o reacție nervoasă. Care l-a luat prin surprindere pe Tăriceanu. Și, în cele din urmă, a fost nevoit să iasă singur la declarații.

Sursa noastră n-a putut preciza motivul scandalului dintre Dragnea și Tudose. Se pare însă că în ultimul timp situația a devenit tot mai tensionată. Și Tudose amenință din ce în ce mai des cu ieșirea la televizor și ruperea pisicii.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina