Tudose: Mâine vom semna un contract cu o firmă americană, care va produce armament în România

Tudose: Mâine vom semna un contract cu o firmă americană, care va produce armament în România

Premierul Mihai Tudose a anunțat că, marți, va fi semnat un contract important cu o firmă americană, care va produce armament în România, în colaborare cu o firmă românească.

 "Mâine, vom semna un contract important cu o firmă americană, care va produce armament în România, în colaborare cu o firmă românească, tot ca un angajament pe termen lung despre prezența României în NATO și ceea ce va însemna și sperăm că va însemna, în continuare, în această zonă a Europei, pe flancul estic și în Balcanii de Vest, ca un pilon de stabilitate și ca un partener strategic recunoscut — și vă mulțumim pentru asta — al Alianței Nord-Atlantice", a declarat șeful Executivului, după întrevederea avută cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, la Vila Lac 1.

Totodată, prim-ministrul i-a mulțumit secretarului general al NATO pentru sprijinul dat României, inclusiv prin prezența a cât mai mulți români în structurile de conducere ale Alianței.

Întrevederea este urmată de un dejun de lucru oferit de premierul Mihai Tudose în onoarea secretarului general al NATO.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”