Tudose: Nu dăm pe nimeni afară; va fi un inventar al celor care lucrează la stat

Tudose: Nu dăm pe nimeni afară; va fi un inventar al celor care lucrează la stat

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi, la începutul ședinței Executivului, că ordonanța referitoare la blocările de angajări în sistemul bugetar are în vedere un inventar ''foarte clar al celor care lucrează la stat''.

"Astăzi vom lua în discuție, spre aprobare, acel celebru act privind măsuri privind administrația centrală. Nu dăm pe nimeni afară, pur și simplu se blochează angajările și încercăm și vom reuși să eficientizăm actul administrativ, dacă este vorba de reorganizare, de descentralizare", a spus Tudose.

El a afirmat că aparatul birocratic este din ce în ce mai mare și sunt cereri de angajare a sute de oameni, "purtători de ștampilă, de semnătură".

"A devenit aparatul birocratic din ce în ce mai mare și se angajează în fiecare zi, sunt cereri de sute și sute de oameni, mii de oameni, purtători de ștampilă, de semnătură, de program pe ușă. Repet, nu dăm pe nimeni afară, dar va fi un inventar foarte clar al celor care funcționează, lucrează astăzi la stat, ar trebui să lucreze și la stat și pentru stat și pentru cetățeni și vom eficientiza actul lor administrativ și practic eficiența structurilor pe care le reprezintă", a mai spus Tudose.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Pupila” lui Ciolacu, 9 ani de închisoare după ce a încercat să ucidă cu maşina un poliţist pe motocicletă

2 Fosta soție a lui Reghe rupe tăcerea. „Laurențiu mă ruga să divorțez întrucât cealaltă este gravidă. Ca și acu…

3 Scârboasă șobolănime mai colcăie la vârful acestei țări!

4 Așa o fi?

5 Idiotul ăsta ar trebui interzis în spitalele din România! / Mama anti vaccinistului Răzvan Constantinescu este „…