Tudose, umilit de primarii PSD, la Iași!

Tudose, umilit de primarii PSD, la Iași!

Ieri a avut loc o întrunire a PSD la Iași cu fostul premier Mihai Tudose, dar se pare că din 43 de primari PSD din județ au venit numai șapte iar din 54 de președinți de organizații s-au prezentat numai nouă.

Umilință maximă pentru fostul premier Mihai Tudose si noua gasca care a preluat controlul asupra PSD Iasi, grupare formata din Vasile Toma, Vasile Catea, Marius Ostaficiuc si Florin Boca. Ceea ce s-a intamplat ieri arata ca membrii partidului nu-i recunosc de lideri si mai mult decat atat nu vor face campanie pentru alegerile  generale care urmeaza. Astfel, cei 4 l-au invitat ieri la Iasi pe fostul premier PSD Mihai Tudose (in prezent vicepresedinte al partidului) si i-au organizat o intalnire cu activul de bază, adica cu primarii social democrati din judetul Iasi si cu presedintii organizatiilor locale (din comune orase si municipii). Numai ca primarii si presedintii organizatiilor le-au aratat spatele atat lui Tudose cat si celor 4 ”lideri” mentionati mai sus. A fost vorba de doua intalniri separate, una cu primarii la ora 14.00 si una cu presedintii de organizatii la ora 16.00. La intalnirea cu primarii, din 43 s-au prezentat numai 7 iar la intalnirea cu presedintii organizatiilor judetene din 54 s-au prezentat numai 9. Însuși Mihai Tudose a râmas suprins de prezența redusă.

Mai mult decat atat, la ambele intalniri, unii dintre cei prezenti i-au transmis lui Tudose ca nu vor face campanie pentru PSD la aceste alegeri. Asta deoarece, la intocmirea listelor de candidati pentru alegerile parlamentare conducerea centrala a partidului a trecut peste voința organizatiei si i-a impus pe locuri eligibile pe Toma, Citea si Ostaficiuc. Asta in conditiile in care organizatia sustinuse alti candidati pe locuri eligibile (Cristian Stanciu, Bogdan Cojocaru). „Am fost de toti 7 primari in sala. Restul pana la 20 de persoane erau angajati de pe la cabinetele parlamentare ale celor care au organizat intalnirea. Cand era Nichita la orice ora ne chema sala era plina prezenta suta la suta. Eu i-am spus lui Tudose ca s-a ajuns aici deoarece conducerea centrala a trecut peste decizia noastra atunci cand a facut listele pentru alegerile parlamentare. Fiind nemultumiti primarii PSD nu vor face campanie la Iasi”, a spus Gheorghe Văleanu, primarul comunei Ion Neculce, membru al PSD.

Daca primarii PSD nu se vor implica in campanie atunci sansele lui Ostaficiuc de a deveni deputat sunt nule . Asta deoarece Ostaficiuc se afla pe locul 3 pe lista de candidati pentru Camera Deputatilor, a scris  dezvaluirea.ro .



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa