Tulcea: Aproape o treime dintr-un zid de protecţie al Penitenciarului are fisuri considerabile

Aproape o treime dintr-un zid de protecţie al Penitenciarului cu Regim de Maximă Siguranţă (PRMS) din Tulcea prezintă fisuri ce au lăţimi considerabile, conducerea instituţiei anunţând joi că face demersuri pentru întocmirea caietului de sarcini în vederea realizării expertizei geotehnice necesare execuţiei lucrărilor de reparaţie.

Fisurile mai late decât grosimea unei palme se pot vedea pe circa 20 de metri şi sunt semnalizate prin montarea unor indicatoare.

"Cauza crăpăturilor din zid nu este cunoscută la momentul actual. Fisurile au fost observate în luna ianuarie a acestui an", se arată într-o adresă remisă la solicitarea AGERPRES şi semnată de conducerea PRMS Tulcea.

Potrivit acesteia, reprezentanţii PRMS au solicitat fonduri pe lista de investiţii pentru efectuarea unei expertize geotehnice în vederea stabilirii cauzelor apariţiei fisurilor.

"S-au primit fonduri pentru trimestrul al III-lea 2018 şi se întocmeşte caietul de sarcini pentru achiziţia serviciilor de expertizare", conform adresei PRMS.

Studiul geotehnic care urmează să fie întocmit va indica, potrivit sursei menţionate, şi suma necesară execuţiei lucrărilor de reparaţie. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șerpăria asta este Poliția Română? Amănunte incredibile publicate de o jurnalistă celebră

2 VIDEO Categoria „valori” / Ăla de lângă Bercea Mondial este președintele PSD Olt, cel care i-a luat locul tracto…

3 EXCLUSIV Traian Băsescu NU va candida la Primăria Capitalei!

4 Cum arăta geanta cu 3,8 milioane de dolari cash cu mita primită de Elena Udrea în sediul PDL / Afară, lumea prot…

5 Pro România, partidul CIE / SIE: Predoiu-general, Ponta-copil de trupă, Anghelache-aport valutar