Tulcea: Aproape o treime dintr-un zid de protecţie al Penitenciarului are fisuri considerabile

Tulcea: Aproape o treime dintr-un zid de protecţie al Penitenciarului are fisuri considerabile

Aproape o treime dintr-un zid de protecţie al Penitenciarului cu Regim de Maximă Siguranţă (PRMS) din Tulcea prezintă fisuri ce au lăţimi considerabile, conducerea instituţiei anunţând joi că face demersuri pentru întocmirea caietului de sarcini în vederea realizării expertizei geotehnice necesare execuţiei lucrărilor de reparaţie.

Fisurile mai late decât grosimea unei palme se pot vedea pe circa 20 de metri şi sunt semnalizate prin montarea unor indicatoare.

"Cauza crăpăturilor din zid nu este cunoscută la momentul actual. Fisurile au fost observate în luna ianuarie a acestui an", se arată într-o adresă remisă la solicitarea AGERPRES şi semnată de conducerea PRMS Tulcea.

Potrivit acesteia, reprezentanţii PRMS au solicitat fonduri pe lista de investiţii pentru efectuarea unei expertize geotehnice în vederea stabilirii cauzelor apariţiei fisurilor.

"S-au primit fonduri pentru trimestrul al III-lea 2018 şi se întocmeşte caietul de sarcini pentru achiziţia serviciilor de expertizare", conform adresei PRMS.

Studiul geotehnic care urmează să fie întocmit va indica, potrivit sursei menţionate, şi suma necesară execuţiei lucrărilor de reparaţie. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu stă niciodată cu fața la...” / Detalii despre cum făceau amor „elevul” Dani Oțil și „mămica” Mihaela Rădules…

2 Noi amănunte / E râcă mare în lumea bună a Capitalei! Gaborii i-au spart petrecerea aniversară miliardarului Thi…

3 ULTIMA ORĂ Culise din ședința PNL / S-a pus batista pe țambal! Cîțu nici nu s-a dus. Orban a făcut liniște în 30…

4 Beizadele PSD / Dezmăţ cu droguri, amor şi peste 100 de tineri la un loc

5 Hemoroizii lui Iliescu / O mare nulitate securistă a României