Tulcea: Câteva sute de persoane au protestat pe străzile orașului

Tulcea: Câteva sute de persoane au protestat pe străzile orașului

Câteva sute de persoane au protestat pentru a treia seară consecutiv pe străzile orașului Tulcea, acțiunea încheindu-se în jurul orei 21,00, în Piața Tricolorului.

* LIVE UPDATE Protest în București: Peste 90.000 de persoane în Piața Victoriei (FOTO)

Ca și în serile trecute, manifestanții s-au întâlnit începând cu ora 18,00 în Piața Tricolorului, unde au fluierat și scandat lozinci antiguvernamentale timp de mai multe de o oră.

Ulterior, protestul de pe străzile orașului Tulcea a reunit peste 300 de persoane, itinerariul ales vineri seară, Piața Tricolorului — Templul Coral — complex Pelican și retur, fiind cel mai lung dintre cele parcurse până în prezent.

"Participanții la acțiune au fost foarte colaboratori, au înțeles că nu putem bloca strada, motiv pentru care au circulat numai pe trotuare", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ), plutonier adjutant Marian Ciobotaru.

În niciuna dintre cele trei seri de proteste nu s-au înregistrat incidente majore și nu s-au aplicat sancțiuni, potrivit acestuia.

"În prima seară de proteste, în timp ce marșul era pe strada Isaccei, trei pensionari au ieșit dintr-o crâșmă, puțin afumați, probabil că s-au împiedicat și au căzut pe zăpadă. Lumea s-a oprit, s-a adunat acolo, am fost și eu la fața locului și nu au fost probleme", a menționat reprezentantul IJJ.

Toate protestele desfășurate la Tulcea în semn de nemulțumire față de adoptarea de către Guvern a proiectului de lege privind grațierea și a ordonanței de urgență pentru modificarea Codurilor penale s-au încheiat în jurul orei 21,00.

AGERPRES/(A, AS — autor: Luisiana Bîgea, editor: Florin Marin, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…