Tulcea: Circa 30 de protestatari în Piața Tricolorului

Tulcea: Circa 30 de protestatari în Piața Tricolorului

Circa 30 de persoane, unii dintre ei membri ai organizației județene a PNL Tulcea, au participat, duminică seară, la un protest pentru a-și exprima nemulțumirea cu privire la intenția Guvernului de a adopta proiecte de ordonanță privind grațierea unor pedepse și modificarea Codurilor penale.

'Noi am venit să protestăm ca cetățeni ai României. Protestăm pentru modul în care Dragnea (președintele PSD, n.r.) intenționează să promoveze ordonanțe atât de importante. Poate că ar trebui adoptate asemenea acte, dar nu printr-o ordonanță de urgență și nu doar pentru baronii locali care au nevoie de așa ceva', a declarat, pentru AGERPRES, președintele organizației municipale a PNL, Dan Bălan.

Alături de el, în Piața Tricolorului, au fost atât consilieri județeni, cât și fostul senator PNL Octavian Motoc.

"Nu am cerut autorizație de la Primărie. (...) Am fost și duminica trecută aici, dar eram doar vreo 15", a precizat Dan Bălan.

Protestul a durat aproximativ o oră și 30 de minute.

AGERPRES/(A, AS — autor: Luisiana Bîgea, editor: Florin Marin)


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ar fi primul val al ofensivei”

2 Povestea „Regelui Cripto” care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, dar a ajuns să fie răpit, bătut și arestat

3 Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi adolescenți. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?