Tulcea: Incident naval pe canalul Sulina

Tulcea: Incident naval pe canalul Sulina

Un corp de navă aflat în drum spre Marea Neagră a blocat, luni după-amiază, Dunărea maritimă în dreptul localităţii Partizani, astfel încât pasagerul care asigură legătura între Tulcea şi Sulina va întârzia, a declarat, pentru AGERPRES, prefectul Alexandru Iordan.

Corpul de navă a fost realizat la şantierul naval din Brăila şi era legat de două barje care îl însoţesc până la destinaţie, dar pe canalul maritim Sulina, în dreptul satului tulcean Partizani, se pare că legătura cu o barjă s-a desfăcut, iar corpul navei s-a oprit în malul Dunării.

"Incidentul a întârziat nava care face legătura între Tulcea şi Sulina, dar în momentul de faţă se lucrează pentru a scoate din mal corpul navei. Estimăm că situaţia se va rezolva foarte repede", a menţionat Iordan.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”