Tulcea: Rowmania FEST a premiat câştigătorii ediţiei a VIII-a

Tulcea: Rowmania FEST a premiat câştigătorii ediţiei a VIII-a

Festivalul internaţional al bărcilor cu vâsle - a premiat, sâmbătă seară, câştigătorii competiţiilor desfăşurate pe parcursul zilei la Tulcea, la a VIII-a ediţie a evenimentului.

Competiţia pescărească "Ivan Patzaichin" a fost câştigată, ca şi în 2017, de echipajul de la Sulina, iar concursul de vâslit în canotci de 10+1, la care au participat echipaje din Tulcea, a fost câştigat de echipa "Berăria Balta".

Campionul olimpic Ivan Patzaichin a înmânat fiecărei echipe câştigătoare diplomele şi premiile, la festivităţi fiind prezent şi primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea.

Tot sâmbătă seară au fost întâmpinaţi participanţii la Tour International Danubien, care au sosit din toate ţările riverane Dunării, şi a fost vernisată expoziţia foto în aer liber "Istoria canotajului maghiar".

Invitatul de onoare al ediţiei 2018 Rowmania FEST, canoistul maghiar Wichmann Tamás, a primit în dar de la Ivan Patzaichin un tablou cu o caricatură realizată de Cătălin Zaharia din Braşov, care îi reprezintă pe cei doi mari sportivi. Tamás i-a oferit lui Patzaichin un tricou, o insignă şi o băutură tradiţională ungurească.

Au urmat concerte Rock'n'Row cu B.G. Jurjak, The Mono Jacks.

Duminică dimineaţă au loc conferinţa "Peisajul cultural din Deltă ajută sau periclitează turismul?" şi finala pe ţară a concursului de vâslit în canotci de 10+1, iar seara - concerte Rock'n'Row cu Trooper şi Luna Amară.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Ivan Patzaichin - Mila 23, fiind cofinanţat de Consiliul Judeţean Tulcea şi Primăria Municipiului Tulcea. AGERPRES / (AS - autor: Marina Bădulescu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?