Tulcea: Şoferul vinovat de accidentul din Văcăreni, arestat preventiv pentru 30 de zile

Tulcea: Şoferul vinovat de accidentul din Văcăreni, arestat preventiv pentru 30 de zile

Bărbatul vinovat de accidentul din satul Văcăreni, soldat cu trei persoane decedate, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a anunţat luni seara Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, din satul Luncaviţa, a fost reţinut în ultimele 24 de ore, după ce a fugit de la locul accidentului înregistrat duminică după-amiază.

Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, el conducea un autoturism pe drumul european 87, iar la ieşirea din satul Văcăreni, din cauza vitezei excesive, a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit în curtea unei locuinţe.

În urma accidentului, un minor de 3 ani şi o femeie de 79 de ani, care se aflau în curte, au murit pe loc, o altă femeie a murit în spitalul din Galaţi, iar alte trei persoane au fost rănite .

Iniţial, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de poliţişti, în satul lui natal.

La testarea cu aparatul etilotest, el avea o concentraţie de 0,14 miligrame litri alcool pur în aerul expirat, iar poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. AGERPRES / (AS - autor: Luisiana Bîgea, editor: Karina Olteanu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia