Tulcea: Şoferul vinovat de producerea accidentului din Văcăreni a fugit de la locul evenimentului, fiind găsit de poliţişti în satul natal

Tulcea: Şoferul vinovat de producerea accidentului din Văcăreni a fugit de la locul evenimentului, fiind găsit de poliţişti în satul natal

Şoferul vinovat de producerea accidentului din satul tulcean Văcăreni, în urma căruia două persoane au decedat, a părăsit locul evenimentului şi a fost găsit de poliţişti în satul lui natal, Luncaviţa, a anunţat, duminică seara, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Irina Manolache.

"Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind căutat de poliţişti. Este vorba despre un bărbat de 39 de ani, din Luncaviţa", a precizat Manolache.

Bărbatul a condus, duminică după-amiază, cu viteză excesivă pe drumul european 87, iar pe raza localităţii Văcăreni maşina a ieşit de pe carosabil şi s-a oprit în curtea unei gospodării.

Două persoane aflate în curte, un copil de 3 ani şi o bătrână de 79 de ani, au murit, iar alte patru, două dintre ele aflate în maşină, au fost rănite şi transportate la spitalul din Galaţi.

Una dintre acestea, o femeie, este însărcinată în luna a şaptea şi a suferit un stop cardio-respirator în drum spre spital, potrivit managerului Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Dumitru Vâlcu.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului vinovat de producerea accidentului. AGERPRES / (AS - autor: Luisiana Bîgea, editor: Irina Poenaru, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”