Tulcea: Sold-out pentru primele trei spectacole ale Teatrului 'Jean Bart'

Tulcea: Sold-out pentru primele trei spectacole ale Teatrului 'Jean Bart'

Teatrul "Jean Bart" din municipiul Tulcea a vândut toate biletele pentru primele trei reprezentaţii cu publicul ale spectacolului "Angajare de clovn", după Matei Vişniec, regizat de Aurel Palade, a declarat, pentru AGERPRES, directorul Centrului cultural "Jean Bart", Ionuţ Ştefan.

Prima reprezentaţie după un an de pauză impusă de restricţiile sanitare va avea loc vineri seara, începând cu ora 19,00, şi va număra doar aproximativ 70 de spectatori, mai puţin de 30% din capacitatea maximă a sălii.

"Purtarea măştii este obligatorie în sala de spectacole, accesul va fi permis doar printr-un singur loc şi va fi asigurată distanţa de un metru şi jumătate între scaune. S-au cumpărat toate biletele pentru primele trei spectacole, în condiţiile în care nu am făcut deloc afişaj stradal", a afirmat Ionuţ Ştefan.

El a mai spus că a ales spectacolul după Matei Vişniec deoarece are foarte puţini actori.

"Este o piesă foarte bună şi am vrea să deconectăm publicul, să uite de absolut toate problemele. În plus, spectacolul are puţini actori", a afirmat managerul Centrului cultural "Jean Bart".

Unul dintre actorii care va urca pe scenă pentru prima oară după un an de pauză, Mihai Gălăţan a recunoscut că are foarte mari emoţii.

"Nu am mai urcat pe scenă de un an sau de un an fără câteva zile, dar nu am mai jucat spectacolul acesta de mai mult de un an. În plus, dacă am fi reluat piesa înainte de pandemie, după mai mult de un an, noi aveam exerciţiul jocului. Lipsa lui explică emoţiile pe care le avem acum", a afirmat Mihai Gălăţan.

Conducerea Centrului cultural "Jean Bart" a declarat că actorii teatrului pregătesc publicului şi alte spectacole, unele dintre ele fiind adresate copiilor.

"Pentru acest an ne-am propus şi două premiere, iar una dintre ele este în lucru deja. Când vom avea bugetul aprobat, vom şti şi când va fi prezentată publicului", a mai menţionat Ionuţ Ştefan. AGERPRES/(A, AS - autor: Luisiana Bîgea, editor: Irina Poenaru, editor online: Simona Aruştei)

Sursa foto: Teatrul Jean Bart Tulcea / facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante