Tunisia: 95 de răniţi în urma ciocnirii a două trenuri

Tunisia: 95 de răniţi în urma ciocnirii a două trenuri

Cel puţin 95 de persoane au fost rănite luni, în urma ciocnirii a două trenuri în sudul capitalei Tunis, a anunţat Apărarea Civilă.

"Coliziunea între două trenuri a cauzat rănirea a 95 de persoane care au fost transportate la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al Apărării Civile, Moez Treaa, pentru AFP. Unul dintre trenuri transporta pasageri, iar cel de al doilea era gol, a adăugat el.

Accidentul a avut loc în Jbel Jelloud, la periferia din sudul capitalei, iar cauzele producerii lui nu sunt cunoscute deocamdată.

Potrivit purtătorului de cuvânt, cei mai mulţi răniţi prezintă fracturi şi nu a fost înregistrat nici un caz grav.

În decembrie 2016, cinci persoane au murit, iar peste 50 au fost rănite, în aceeaşi zonă, în urma coliziunii între un autobuz de transport public şi un tren, din cauza infrastructurii deficitare.

În iunie 2015, Tunisia a cunoscut cea mai gravă dramă feroviară din istoria sa recentă, care s-a soldat cu moartea a 18 persoane în urma accidentului între un tren şi un camion în oraşul El Fahs, la aproximativ 60 de km sud de Tunis. Această ciocnire s-a produs din cauza unei defecţiuni a semnalizării trecerii de nivel cu cale ferată.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”