Turcan: Ancheta în ce privește prezența copiilor la proteste - un mare afront adus democrației și bunului simț

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat joi că ancheta Direcției Copilului în privința prezenței copiilor la protestele din Piața Victoriei reprezintă "un mare afront adus democrației și bunului simț".

"Ancheta Direcției Copilului în ce privește prezența copiilor la protestele din Piața Victoriei este un mare afront adus democrației dar și bunului simț. Avem de-a face cu o interpretare complet absurdă a legii, în condițiile în care se încearcă să se demonstreze că protestatarii și-au folosit copiii în interes propriu. Fac un apel la unele autorități, cum ar fi Direcția Copilului, să nu mai continue să jignească românii onești care nu au făcut nimic altceva decât să își exprime pașnic și civilizat indignarea față de deciziile Guvernului", a scris Turcan pe Facebook.

Ea a subliniat că singurul "război" care se desfășoară în aceste zile este cel "dus de PSD și ALDE împotriva legii".

"Am un mesaj și pentru o doamnă ministru care îi numește pe protestatari iresponsabili pentru că și-ar fi dus copiii într-o așa numită 'zonă de război'. Stimată doamnă ministru, singurul război care se desfășoară în aceste zile este cel dus de PSD și ALDE împotriva legii, a bunului simț, a justiției și a României", a adăugat liderul PNL.

Raluca Turcan a afirmat că PSD și Guvernul Grindeanu ar trebui să se ocupe "de lucruri cu adevărat importante".

"Analiza Eurostat arată că aproape 50% dintre copiii României trăiesc în sărăcie. Mă întreb dacă Direcția Copilului și Ministerul Muncii și Protecției Sociale condus de Olguța Vasilescu au terminat de identificat toți copiii din România aflați în situații de risc din cauza traiului la limita subzistenței, copiii obligați să cerșească, copiii abuzați sau cei care sunt nevoiți să trăiască sub cerul liber. Iar răspunsul îl știu: NU. Prin urmare, PSD și Guvernul Grindeanu ar trebui să înceteze ofensiva împotriva oamenilor care s-au comportat democratic și să se ocupe de lucrurile cu adevărat importante", a mai spus Turcan.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 AUDIO Acesta este Ponta, oameni buni! Sebastian Ghiță: „I-am zis lu Ponta, bă, o fut pe mă-ta, te duci pe stic…

2 Se prăbușește regimul! Surse PSD: Dragnea a angajat în administrația centrală peste 3500 de apropiați ai inter…

3 Dăncilă la DNA? Ițele scandalului Tarom duc la vârful guvernului și PSD! „Cuc s-a dus la ordin acasă la direct…

4 VIDEO Pe ăsta îl saltă primul! S-a autodenunțat în direct! S-a dus acasă la fosta șefă TAROM! „M-am întâlnit c…

5 VIDEO De ce nu-l reține DNA pe acest infractor? Acestea sunt imaginile de la întâlnirea Cuc-Mezei din fața cas…

recomandări

Te ia DNA: Cirloganu Marian Cristinel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Uitați-vă la crocodilul ăsta gigantic!