Turcan și Gorghiu vor avea locuri garantate în BEx-ul PNL chiar dacă au condus partidul interimar și nu au fost alese în congres

Turcan și Gorghiu vor avea locuri garantate în BEx-ul PNL chiar dacă au condus partidul interimar și nu au fost alese în congres

PNL și-a schimbat statutul sâmbătă pentru a introduce mai multe posturi de vicepreședinți. Documentul cu modificările de statut propuse de susținătorii premierului Florin Cîțu poate fi consultat aici.

De asemenea, prin modificările aduse statutului, Raluca Turcan și Alina Gorghiu vor avea locuri garantate în BEx chiar dacă acestea au fost doar președinți interimari ai PNL și nu au fost alese în congres.

Biroul Politic Naţional al PNL a fost convocat pentru sâmbătă, la Palatul Parlamentului, de liberalii care îl susţin pe premierul Florin Cîţu la şefia partidului.

BPN al PNL a fost convocat în temeiul alin. 3 al art. 85 din Statutul PNL, la solicitarea membrilor Biroului, pentru sâmbătă, la ora 10:00.

Tot sâmbătă, la Palatul Parlamentului, de la ora 12:00, a avut loc Consiliul Naţional al PNL.

sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

2 Pesedistul Bădălău despre șefa CNI: Fă, mânca-mi-ai …(cuvânt obscen)…dacă nu te calc în picioare, dacă nu îmi dai sala de sport.”

3 Răsturnare de situație? / Fanii Craiovei au provocat întreruperea partidei cu Sepsi pentru a se răzbuna pe Mititelu jr

4 Cea mai tare imagine cu noul președinte al Cehiei!

5 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf