Turcia: O fotografie circulată pe internet arată zeci de soldați turci 'dezbrăcați și legați' după tentativa de puci

O fotografie care ar prezenta zeci de soldați turci întinși pe podeaua unei săli de sport, pe jumătate dezbrăcați, cu mâinile legate la spate, a apărut pe internet după ce președintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat că va 'curăța' țara de 'virusul' responsabil pentru tentativa de lovitură de stat militară, relatează luni The Independent.

Sursa foto: The Independent

'Vom continua să curățăm virusul din toate instituțiile de stat, pentru că acest virus s-a răspândit. Din păcate, ca un cancer, acest virus a cuprins statul', a declarat Erdogan la înmormântarea din capitala turcă a mai multor victime ale tentativei de puci, relatează BBC.

'Mărșăluim în giulgiurile noastre funerare, și îi vom înfrunta pe acești asasini, acest cult, acești susținători ai lui Fethullah (Gulen)', a spus el, potrivit The Guardian.

După tentativa de lovitură de stat din Turcia au apărut poze cu civili care atacau cu brutalitate soldați. O fotografie prezintă, se pare, un grup de bărbați lovind cu picioarele un soldat întins pe jos care își proteja capul cu brațele.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Corabia se scufundă, complicii au început să fugă...

2 VIDEO Gâdea și Antena 3, o nouă porcărie ordinară! Chiar nu-i închide nimeni pe acești teroriști mediatici?

3 Judecați voi...

4 Mare amator de prostituate tinere, Pieleanu a greșit grav estimările și pentru Dragnea și pentru Firea, pe ban…

5 Dominic Fritz, vedetă în presa germană. Marile publicații se întreabă cum a reușit un neamț să ajungă primarul…