Turcia: O fotografie circulată pe internet arată zeci de soldați turci 'dezbrăcați și legați' după tentativa de puci

Turcia: O fotografie circulată pe internet arată zeci de soldați turci 'dezbrăcați și legați' după tentativa de puci

O fotografie care ar prezenta zeci de soldați turci întinși pe podeaua unei săli de sport, pe jumătate dezbrăcați, cu mâinile legate la spate, a apărut pe internet după ce președintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat că va 'curăța' țara de 'virusul' responsabil pentru tentativa de lovitură de stat militară, relatează luni The Independent.

Sursa foto: The Independent

'Vom continua să curățăm virusul din toate instituțiile de stat, pentru că acest virus s-a răspândit. Din păcate, ca un cancer, acest virus a cuprins statul', a declarat Erdogan la înmormântarea din capitala turcă a mai multor victime ale tentativei de puci , relatează BBC.

'Mărșăluim în giulgiurile noastre funerare, și îi vom înfrunta pe acești asasini, acest cult, acești susținători ai lui Fethullah (Gulen)', a spus el, potrivit The Guardian.

După tentativa de lovitură de stat din Turcia au apărut poze cu civili care atacau cu brutalitate soldați. O fotografie prezintă, se pare, un grup de bărbați lovind cu picioarele un soldat întins pe jos care își proteja capul cu brațele.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...