Turist în Mamaia: „3.500 de lei pentru patru zile în condiţii de două stele la Mamaia. Cât un sejur de 7 zile la Roma”

Turist în Mamaia: „3.500 de lei pentru patru zile în condiţii de două stele la Mamaia. Cât un sejur de 7 zile la Roma”

Preţuri mari şi condiţii care lasă de dorit, asta a găsit un turist la Mamaia „perla” litoralului românesc. „Total pentru 4 zile la Mamaia în condiţii de cel mult 2 stele: aproximativ 3.500 lei”, a calculat acesta.

„Ai ajuns în Mamaia. Ai parcat. Când să cobori din maşină, 100 lei de parcarea pe o zi. Intri în hotel, o cameră de 12 mp, cu mobilier de anii 90, cu cabină de duş care se dezmembrează în timpul folosirii, hotel 3 stele, 450 lei pe noapte. Cât un sejur de 7 zile la Roma într-un hotel de 4 stele. Ieşi pe plajă, 90 lei şezlongul. La Dedeman e 120 de lei unul nou. Te pui la soare, vrei să faci o baie în mare. Dar unde e marea? Nu se vede ochi de apă. După câteva sute de metri prin soare şi un nisip mai degrabă terasament de cale ferată, ajungi la mare. Dar ce să vezi? Geamandura e la 10 metri de mal., pericol de înec. Copilul nu poate intra singur în apă nici la mal. Ne întoarcem la şezlong. Ce proşti suntem, am uitat să lăsăm semne pe nisip. Am ajuns la promenadă şi nici urmă de şezlong. O staţiune fără parcuri, fără spaţii verzi, fără locuri de joacă sau parcuri acvatice. Doar clădiri peste tot”, a susţinut Silviu Măcreanu (Bucureşti) conform Constanţa de Azi.

„La banii ăştia meritam o vacanţă mai bună”
Turistul a făcut un calcul cu privire la bugetul necesar pentru patru zile la Mamaia.
„La prânz mergem la masă. 24 de lei ciorba de văcuţa. Dacă vrei chiflă încă 3 lei, ciuşa 1 leu, smântâna 1,5 lei. Piure cu piept de pui şi salată de varză – 46 lei. Mă închin, înghit în sec. Diseară mâncăm hamsie… A doua zi o luăm de la capăt. Plătim 100 lei parcarea şi tot aşa… La final, tragem linie. Concediu de 4 zile la Mamaia: 1800 lei cazare, 1000 lei prânz, cină, sucuri, etc, 384 lei parcare, 360 lei şezlonguri. Total pentru 4 zile la Mamaia în condiţii de cel mult 2 stele: aprox. 3.500 lei. Oameni buni, la banii ăştia meritam o vacanţă mai bună”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

2 Recucerirea Insulei Șerpilor de către Rusia - consecințe majore pentru România care poate deveni furnizor energetic inclusiv pentru Europa de Est

3 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina

4 VIDEO O întreagă formație de atac a armatei ruse a fost distrusă după ce a intrat într-un câmp minat

5 Militarii ucraineni au distrus o stație radar de război electronic, care poate fi inclusă în categoria „arme valoroase ale armatei ruse”