Turnătorul Isărescu s-a pișat cu boltă pe oamenii care muncesc onest în această țară!/Băi, nenorocitule, nu îți este rușine obrazului?

Turnătorul Isărescu s-a pișat cu boltă pe oamenii care muncesc onest în această țară!/Băi, nenorocitule, nu îți este rușine obrazului?

Turnătorul Isărescu s-a pișat cu boltă pe oamenii care muncesc onest în această țară!/Băi, nenorocitule, nu îți este rușine obrazului? Murea de foame Dăncilă și ai decis tu, pe banii noștri, s-o scoți din suferință? De ce n-ai angajat-o la firma familiei tale, dacă ți-a fost milă de ea?

------

Fostul premier al României Viorica Dăncilă va fi consilier de Strategia de Sustenabilitate și Energie Verde la Banca Națională Română, a anunțat Antena 3 .

Fostul premier urmează să înceapă programul de la data de 1 iunie.

Totodată, alături de Viorica Dăncilă, în echipa de consilieri ai lui Mugur Isărescu ar urma să se alăture și fostul premier Petre Roman.

Diploma nu o recomandă

Viorica Dăncilă nu are studii de economie. Fostul premier și lider al PSD se laudă cu o diplomă de licență la Institutul de Petrol şi Gaze, Facultatea Forajul Sondelor şi Exploatarea Zăcămintelor de Hidrocarburi, Ploieşti, obținută în anul 1988.

În 1988, devine inginer în cadrul Serviciului Monitorizare Producţie, Ţiţei şi Gaze Petrom SA - membru OMV Group, Videle. În paralel, este profesoară la Liceul Industrial Videle.

Din 1997, rămâne doar inginer în cadrul grupului Petrom, Videle. Se lansează, în același an, în politică unde debutează ca simplu membru de partid pentru a urca apoi la poziția de consilier local Videle, consilier județean
Teleorman, lider local al femeilor PSD.

În 2004, la vârsta de 41 de ani, Viorica Dăncilă se întoarce la școală și se înscrie la masterul „Spațiul Public European“ de la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, Facultatea de Administraţie Publică Bucureşti, după cum menționează în cv-ul oficial.

Viorica Dăncilă nu a obținut nicio diplomă la o universitate din Occident sau la un institut educațional din afara țării. Premierul nu a urmat niciun curs sau vreo specializare în străinătate.

Dăncilă nu a bifat conferințe ori seminarii externe și nici nu a fost implicată în proiecte transfrontaliere.

Înainte să fie premier, a fost europarlamentar din partea PSD timp de 9 ani.

------

Newsweek România a publicat toate documentele Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS) referitoare la sursa „Manole" (Mugur Isărescu) de la Institutul de Economie Mondială.

Vezi mai jos documentele integrale furnizate de CNSAS despre „Manole":


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa