Turneul de la Indian Wells - Martina Hingis și Sania Mirza, învingătoare la dublu

Turneul de la Indian Wells - Martina Hingis și Sania Mirza, învingătoare la dublu

Perechea compusă din elvețianca Martina Hingis și indianca Sania Mirza a câștigat proba de dublu a turneului feminin de tenis de la Indian Wells (SUA), dotat cu premii totale de 5.381.235 dolari, învingând în finală, cu 6-3, 6-4, cuplul rus Ekaterina Makarova/Elena Vesnina, după o oră și 11 minute de joc.

Pentru Hingis (34 ani), fostă numărul unu mondial, acesta este al 42-lea titlu la dublu din cariera sa, pe parcursul căreia câștigat 9 turnee de Mare Șlem. Jucătoarea din Țara cantoanelor mai are în palmares 43 de titluri WTA la simplu, între care 7 de Grand Slam.

Hingis și Mirza au mai câștigat în trecut proba de dublu de la Indian Wells, dar cu partenere diferite. Elvețianca a făcut-o în 1999, alături de rusoaica Anna Kurnikova, iar Mirza în 2011, împreună cu Elena Vesnina, învinsa sa din finala disputată sâmbătă.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...