Țuțuianu: Avem o sesizare de la un sindicat privind anumite nereguli care s-ar fi produs la RATB; există o plângere pe 20 de pagini

Țuțuianu: Avem o sesizare de la un sindicat privind anumite nereguli care s-ar fi produs la RATB; există o plângere pe 20 de pagini

Președintele Comisiei comune permanente a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra SRI, Adrian Țuțuianu, a declarat luni că sindicaliștii au sesizat comisia cu privire la anumite nereguli care s-ar fi produs la RATB, menționând că a cerut SRI detalii legate de această situație.

 "Avem o sesizare de la un sindicat care privește anumite nereguli care s-ar fi produs la RATB și am cerut Serviciului (n.r. SRI) dacă au aceste date și ce informări au făcut către instituțiile statului, inclusiv către organe de cercetare penală", a precizat Țuțuianu, după ședința comisiei.

El a adăugat că există o plângere "pe 20 de pagini" în acest sens.

"Nu cred că e cazul să o fac publică acum. Serviciul (n.r. — SRI) ne va informa dacă a transmis informări celor abilitați și dacă sunt sesizări către organele de cercetare penală", a spus Țuțuianu.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”