Țuțuianu: Avem o sesizare de la un sindicat privind anumite nereguli care s-ar fi produs la RATB; există o plângere pe 20 de pagini

Țuțuianu: Avem o sesizare de la un sindicat privind anumite nereguli care s-ar fi produs la RATB; există o plângere pe 20 de pagini

Președintele Comisiei comune permanente a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra SRI, Adrian Țuțuianu, a declarat luni că sindicaliștii au sesizat comisia cu privire la anumite nereguli care s-ar fi produs la RATB, menționând că a cerut SRI detalii legate de această situație.

 "Avem o sesizare de la un sindicat care privește anumite nereguli care s-ar fi produs la RATB și am cerut Serviciului (n.r. SRI) dacă au aceste date și ce informări au făcut către instituțiile statului, inclusiv către organe de cercetare penală", a precizat Țuțuianu, după ședința comisiei.

El a adăugat că există o plângere "pe 20 de pagini" în acest sens.

"Nu cred că e cazul să o fac publică acum. Serviciul (n.r. — SRI) ne va informa dacă a transmis informări celor abilitați și dacă sunt sesizări către organele de cercetare penală", a spus Țuțuianu.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Interesant ce spune profesorul de la Yale / Rămâne de văzut dacă a fost prostie sau intenție