Ţuţuianu: Eu nu dezarmez, sunt un luptător şi mai cred că orice uşă închisă înseamnă o altă uşă deschisă

Ţuţuianu: Eu nu dezarmez, sunt un luptător şi mai cred că orice uşă închisă înseamnă o altă uşă deschisă

Senatorul Adrian Ţuţuianu a declarat luni, după excluderea sa din PSD, că nu dezarmează, este un luptător, iar "orice uşă închisă înseamnă o altă uşă deschisă".

El a adăugat că mai are doi ani din mandatul de senator, timp în care va sprijini acele proiecte de lege care sunt benefice pentru cetăţean, dar va fi ferm împotriva celor care vin să servească doar clientela cuiva sau anumite persoane.

Adrian Ţuţuianu a afirmat că un partid care exclude oamenii care au opinii contrare este "nedemocratic" şi, ca urmare, "nu poate să genereze democraţie în societatea pe care o administrează" fiind la guvernare.

"Niciodată nu am trăit doar din politică, sunt avocat, sunt profesor universitar, mai am un mandat de senator de doi ani de zile, ca urmare îmi voi face datoria în primul rând faţă de ţară, ca senator, şi voi sprijini acele proiecte de lege care sunt benefice pentru cetăţeanul român, voi fi ferm împotriva celor care vin să servească doar clientela cuiva sau anumite persoane şi voi lua un timp de meditaţie cu privire la ceea ce am de făcut mai departe. Eu nu dezarmez, sunt un luptător şi mai cred că orice uşă închisă înseamnă o altă uşă deschisă, după cum eu cred că astăzi, nu că am fost exclus eu şi colegul meu Marian Neacşu, în general, cred că un partid care exclude oamenii care au opinii contrare este un partid nedemocratic şi un partid nedemocratic în interior nu poate să genereze democraţie în societatea pe care o administrează astăzi din poziţia de partid politic aflat la guvernare", a susţinut Ţuţuianu.

Senatorul a menţionat că este un om de echipă şi a susţinut întotdeauna punctele de vedere ale partidului.

"Am susţinut întotdeauna punctele de vedere ale partidului, uneori chiar şi atunci când poate am avut anumite îndoieli, care sunt fireşti, nu putem gândi toţi la fel şi să fim pe un calapod. Voi susţine tot ceea ce este important pentru dezvoltarea economică a ţării, pentru infrastructură, voi susţine tot ceea ce este important pentru respectarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului. Nu m-am dezis niciun minut, de exemplu, de proiecte cum sunt cele de modificare a Codului penal sau Codului de procedură penală", a punctat Ţuţuianu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa