Ţuţuianu: Rovana Plumb nu a fost prin Dâmboviţa de un an de zile; nu a sprijinit pe nimeni cu niciun proiect

Ţuţuianu: Rovana Plumb nu a fost prin Dâmboviţa de un an de zile; nu a sprijinit pe nimeni cu niciun proiect

Senatorul Adrian Ţuţuianu, exclus din PSD, a declarat miercuri că Rovana Plumb nu a fost în judeţul Dâmboviţa "de aproape un an de zile" şi că nu a sprijinit "niciodată pe nimeni cu niciun proiect, chiar şi acolo unde putea să o facă foarte aplicat".

"Dânsa nu a fost prin Dâmboviţa de aproape un an de zile. Nu a sprijinit niciodată pe nimeni cu niciun proiect, chiar şi acolo unde putea să o facă foarte aplicat, pentru că e ministrul Fondurilor Europene. Nu am avut, de exemplu, un sprijin pentru promovarea la două drumuri naţionale pe Programul Operaţional Infrastructură Mare. E vorba de DN 7, promis Grupului Renault din 2007, nu de azi, şi de DN 71. Rovana Plumb văd că vorbeşte despre diverse lucruri, dar nu despre problemele din judeţul Dâmboviţa. În general, dânsa a avut la un moment dat destul de multă susţinere la publicul din Dâmboviţa, poziţia de ministru al Muncii în Guvernul Victor Ponta i-a creat un anume ascendent şi o anume simpatie publică, dar la momentul acesta, oamenii din Dâmboviţa şi cei care sunt preocupaţi de problemele complicate pe care le are acest judeţ ştiu foarte clar că susţinerea nu poate veni de la dânsa. Ştiu şi primarii lucrul acesta şi nu am nicio îndoială că cei mai mulţi dintre ei nu vor răspunde la cântecul de sirenă al promisiunilor făcute de dânsa, de Oprea sau de alţii care se vor alătura lor", a susţinut Ţuţuianu, la Parlament.

În opinia sa, Rovana Plumb, care a votat pentru excluderea sa din PSD, ar fi trebuit să aibă mai multă reţinere, să se fi poziţionat într-un fel neutru.

"Am să vă spun foarte clar că primarii din Dâmboviţa au avut continuu sprijinul meu, doamna Rovana Plumb nu a venit de un an de zile prin judeţul Dâmboviţa. Eu am fost foarte elegant în aceşti ani şi aveam de gând să fiu în continuare elegant, dar când votezi pentru excluderea mea şi ştii foarte bine că de ani de zile ai devenit parlamentar, europarlamentar pe munca oamenilor din Dâmboviţa, ar fi trebuit doamna Rovana Plumb să aibă mai multă reţinere, măcar să se fi poziţionat într-un fel neutru faţă de ceea ce s-a discutat acolo din respect faţă de noi toţi cei din Dâmboviţa", a subliniat Adrian Ţuţuianu. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Bucureștiul, tortul interlopilor! / Cum au cumpărat „Sportivii“ terenurile pe care au construit blocuri cu PUD-u…