TVR: Comitetul Director al SRTv a votat denunţarea unilaterală a contractului cu Dragoş Pătraru

TVR: Comitetul Director al SRTv a votat denunţarea unilaterală a contractului cu Dragoş Pătraru

Comitetul Director al Societăţii Române de Televiziune a votat, pe 21 iunie, denunţarea unilaterală a contractului de cesiune încheiat, în septembrie 2017, între SRTv şi Dragoş Pătraru, realizator şi prezentator al emisiunii "Starea Naţiei", informează TVR, într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.

"Decizia a avut la bază încălcarea, în mod repetat, de către domnul Dragoş Pătraru a clauzelor contractuale, prin aprecieri defăimătoare la adresa Televiziunii publice şi prin fapte de natură să prejudicieze bunul renume al SRTv", se precizează în comunicat.

Totodată, TVR precizează că Dragoş Pătraru a fost notificat de SRTv, încă din aprilie, cu privire la consecinţele încălcării repetate a prevederilor contractuale.

"Notificarea SRTv a rămas fără răspuns. Chiar şi în aceste condiţii, emisiunea 'Starea Naţiei' a fost difuzată în continuare pe TVR 1 până la momentul denunţării contractului, respectiv în data de 26 iunie 2018", se mai arată în comunicatul citat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”