TVR: Suma trecută în precedenta declaraţie de avere a lui Mircea Radu - o eroare omenească, neintenţionată

TVR: Suma trecută în precedenta declaraţie de avere a lui Mircea Radu - o eroare omenească, neintenţionată

Televiziunea publică precizează că suma trecută în precedenta declaraţie de avere a lui Mircea Radu "a fost greşită" dintr-o "eroare omenească, neintenţionată şi reparată în termen legal".

"Pe scurt, suma trecută în precedenta declaraţie de avere a fost greşită. A fost o eroare omenească, neintenţionată şi reparată în termen legal. Atât şi nimic mai mult. Pentru cei interesaţi pe larg de subiect, există site-ul Secretariatului General al Guvernului, unde e scris în clar că rectificarea declaraţiei de avere şi/ sau a declaraţiei de interese poate fi iniţiată şi de către angajaţii care au obligaţia depunerii acestora în termen de 40 de zile de la depunerea iniţială (pagina 10, cap. 5.11, punctul 5)", arată TVR într-un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES.

Precizarea vine după ce, cu o zi în urmă, MediaSind TVR a cerut conducerii Televiziunii publice "demiterea de urgenţă" a lui Mircea Radu din toate funcţiile deţinute în cadrul instituţiei , ca urmare a inadvertenţelor din declaraţia sa de avere.

"Acţiunile acestui sindicat nereprezentativ, MediaSind, pot fi calificate drept grave şi periculoase, iar Televiziunea publică are dreptul, dar şi obligaţia să ceară în instanţă încetarea acestor abuzuri şi corectarea nedreptăţilor şi a prejudiciilor aduse SRTv", se mai precizează în comunicatul TVR. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante