Twitter se confruntă cu probleme de funcţionare

Twitter se confruntă cu probleme de funcţionare

Twitter se confruntă miercuri cu probleme tehnice, care îi împiedică pe unii dintre utilizatorii reţelei să publice ''tweet-uri'', să primească notificări sau să acceseze mesajele directe, relatează Press Association.

Problema tehnică, ce afectează atât serviciul principal Twitter cât şi aplicaţia TweetDeck, a fost confirmată miercuri dimineaţă de reprezentanţii reţelei de socializare.

''Ne-am confruntat cu pene de funcţionare pe Twitter şi TweetDeck'', a transmis compania. ''Este posibil să fi avut probleme cu publicarea de tweet-uri, primirea notificărilor şi vizualizarea mesajelor directe'', se arată în text.

''Lucrăm să rezolvăm această problemă şi ar trebui să revenim curând la normal'', au informat reprezentanţii Twitter.

Potrivit site-ului Down Detector, problemele de funcţionare au afectat în special utilizatori ai Twitter din vestul Europei, Japonia şi coasta de vest a Statelor Unite.

Twitter nu a oferit informaţii privind cauza acestor probleme tehnice însă, potrivit Interfeţei de Programare a Aplicaţiilor (API), tehnicienii investighează o ''neregulă de sistem'', notează Press Association.

Reţeaua de socializare atrage zilnic circa 139 de milioane de utilizatori.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

2 S-a elucidat misterul tinerei moarte din Mamaia Nord. Este DJ Lalla, în vârstă de 34 de ani

3 De citit...

4 Halep, dopată. Straniul caz al suplimentului contaminat. Nu a mai fost produs din 2018, dar a ajuns la Simona în 2022

5 Răsturnare de situație? „Habar n-aveau de unde au luat ingredientele” / Avocatul Simonei Halep atacă Quantum Nutrition Inc: „Tribunalul de la Londra a d…