Ucigașii bugetului! Adevăruri CRUDE despre salarii și pensii pe care nu le spune nimeni. Armata de sute de mii de beneficiari despre care nu se vorbește

Ucigașii bugetului! Adevăruri CRUDE despre salarii și pensii pe care nu le spune nimeni. Armata de sute de mii de beneficiari despre care nu se vorbește

Vă vom prezenta mai jos niște date și realități crude despre salarii și pensii. Nimeni nu vorbește despre ele în spațiul public. Așa cum nu se vorbește despre armata de sute de mii de beneficiari din umbră. Adevărați ucigași neștiuți ai bugetului țării. Buget căruia îi va fi imposibil să susțină un asemenea atac nuclear de cheltuieli. Noi credem că este o crimă făcută cu sânge rece. Care va afecta pe termen lung, din nou, viitorul acestei țări. Și care n-are cum să nu explodeze.

Pornim de la o realitate: salariile din sistemul de stat au explodat. Cu mici excepții, la stat se câștigă acum, în medie, salarii nete lunare de aproape o mie de euro.

Nu mai vorbim de miniștri, secretari de stat, parlamentari, prefecți, primari, directori din ministere, directori de deconcentrate din județe, directori din primării și consilii județene. Aici vorbim de la două mii de euro în sus! Să nu uităm de sutele de agenții guvernamentale.

Dar voi știați că:

Odată cu creșterea uriașă a salariilor primarilor au crescut și indemnizațiile de ședință ale celor 40.067 de consilieri locali din comunele, orașele și municipiile României?

Odată cu creșterea uriașă a salariilor directorilor de deconcentrate, a directorilor instituțiilor din cadrul primăriilor și consiliilor județene au crescut și indemnizațiile de ședință ale celor peste 200.000 de membri ai consiliilor de administrație ale acestor instituții de pe întreg teritoriul României? Adică armata de sinecuriști de partid?

Că același lucru s-a întâmplat și la nivelul instituțiilor-mamă de la nivel central? Adică alte zeci de mii de indivizi despre care nu pomenește nimeni niciodată?

În total, între 300 și 350.000 de beneficiari ai partidelor aflate la putere?

Voi știați că:

Toate aceste salarii și indemnizații vor începe să se simtă începând cu 1 ianuarie și în plata pensiilor?

 Pensiile normale, la salariile de acum ale primarilor, directorilor de deconcentrate, de agenții guvernamentale, vor deveni inevitabil pensii „speciale”?

Iar fondul de pensii va crăpa?

Iată mai jos ce salarii câștigă acum bugetarii, câteva exemple. Alese aleatoriu.

Salarii primăria Alba-Iulia:

Salarii Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Dâmbovița:

Salarii Consiliul Județean Alba:

Salarii Direcția de Sănătate Publică(DSP) Olt:

Salarii Autoritatea Națională Fitosanitară:


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Fata lui Nuțu Cămătaru...

3 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

4 Află ce vechime în muncă ai cumulat şi dacă ţi s-au plătit contribuţiile pentru pensie

5 ULTIMA ORĂ / Rusia ar ajunge până la granița cu România! / Cotidianul german BILD dezvăluie planurile lui Putin de…