Ucigașul prostituatei Florina a fost prins. Românca a fost strangulată și aruncată în șanț de un cunoscut om de afaceri

Ucigașul prostituatei Florina a fost prins. Românca a fost strangulată și aruncată în șanț de un cunoscut om de afaceri

Grupul Omucideri a deslușit misterul morții româncei Florina G, de 19 ani, care lucra ca prostituată în Albal. La începutul lunii ianuarie, corpul Florinei fusese găsit într-un șanț din Silla. Criminalul, un bărbat de 60 de ani, din Carcaixent, a fost arestat.

Ancheta dificilă, efectuată de Grupul de omucidere al Comandamentului din Valencia, a dus la arestarea omului de afaceri José VR, văduv și tată a doi copii, în calitate de presupus criminal. Bărbatul arestat se afla la volanul ultimei mașini în care urcase victima, în ziua în care a dispărut, pe 8 ianuarie 2021, când era prostituată pe un drum din Albal, lângă pista Silla.

Un vânător a găsit cadavrul Florinei pe 30 ianuarie într-unul din șanțurile care trec prin parcul natural Albufera. Câteva ore mai târziu, medicii legiști au stabilit că tânăra a fost sugrumată. Garda Civilă și-a concentrat investigațiile asupra înregistrărilor camerei de securitate a unei companii, situate lângă curba unde victima lucra ca prostituată, relatează lasprovincias.es.

În imagini se vede cum Florina urcă într-un BMW alb, dar pe înregistrarea video nu se vedeau bine numerele de înmatriculare, ceea ce a îngreunat ancheta. După șase luni de investigații, agenții de la Grupul de omucideri au reușit să-l identifice pe bărbatul care conducea mașina și l-au arestat în această dimineață după ce au obținut probe incriminatoare.

Presupusul criminal conduce o fabrică și este bine cunoscut în Carcaixent

Anchetatorii Gărzii Civile i-au identificat adresa și cabana în care a locuit vara. Aproximativ douăzeci de agenți au ajuns la domiciliul infractorului și l-au arestat. Arestarea lui José VR a provocat agitație în oraș, deoarece presupusul criminal și cei doi frați ai săi conduc o fabrică de înălbitor, săpun și detergenți și sunt bine cunoscuți în Carcaixent și în alte orașe din regiunea Ribera, relatează stiridiaspora.ro .

Omul de afaceri nu are antecedente penale și era unul dintre clienții obișnuiți ai prostituatelor care își vând trupul lângă pista Silla. Câteva dintre aceste femei l-au identificat pe José V. ca fiind unul dintre bărbații care au venit în zonă și au prestat servicii sexuale în interiorul BMW-ului pe drumurile din apropierea V-31.

Reamintim că Florina a dispărut pe 8 ianuarie, când a urcat într-o mașină albă pe drumul de serviciu Pista de Silla, din municipiul Albal. Presupusul criminal nu are nicio legătură cu rețeaua care a exploatat-o ​​sexual pe Florina.

Odată cu arestarea presupusului criminal, Garda Civilă a clarificat deja două dintre cele patru infracțiuni comise în comunitatea Valenciană între 6 noiembrie 2020 și 22 aprilie 2021. Cazurile Aliciei V. și Olgăi P. , care nu au nicio legătură cu omul de afaceri, morțile lor rămânând încă nerezolvate . Cele două victime au fost sugrumate, iar cadavrele au fost găsite în diferite șanțuri din Elche și Valencia.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”