Ucigașul prostituatei Florina a fost prins. Românca a fost strangulată și aruncată în șanț de un cunoscut om de afaceri

Ucigașul prostituatei Florina a fost prins. Românca a fost strangulată și aruncată în șanț de un cunoscut om de afaceri

Grupul Omucideri a deslușit misterul morții româncei Florina G, de 19 ani, care lucra ca prostituată în Albal. La începutul lunii ianuarie, corpul Florinei fusese găsit într-un șanț din Silla. Criminalul, un bărbat de 60 de ani, din Carcaixent, a fost arestat.

 Ancheta dificilă, efectuată de Grupul de omucidere al Comandamentului din Valencia, a dus la arestarea omului de afaceri José VR, văduv și tată a doi copii, în calitate de presupus criminal. Bărbatul arestat se afla la volanul ultimei mașini în care urcase victima, în ziua în care a dispărut, pe 8 ianuarie 2021, când era prostituată pe un drum din Albal, lângă pista Silla.

Un vânător a găsit cadavrul Florinei pe 30 ianuarie într-unul din șanțurile care trec prin parcul natural Albufera. Câteva ore mai târziu, medicii legiști au stabilit că tânăra a fost sugrumată.  Garda Civilă și-a concentrat investigațiile asupra înregistrărilor camerei de securitate a unei companii, situate lângă curba unde victima lucra ca prostituată, relatează lasprovincias.es.

În imagini se vede cum Florina urcă într-un BMW alb, dar pe înregistrarea video nu se vedeau bine numerele de înmatriculare, ceea ce a îngreunat ancheta. După șase luni de investigații, agenții de la Grupul de omucideri au reușit să-l identifice pe bărbatul care conducea mașina și l-au arestat în această dimineață după ce au obținut probe incriminatoare.

Presupusul criminal conduce o fabrică și este bine cunoscut în Carcaixent  

 Anchetatorii Gărzii Civile i-au identificat adresa și cabana în care a locuit vara. Aproximativ douăzeci de agenți au ajuns la domiciliul infractorului și l-au arestat. Arestarea lui José VR a provocat agitație în oraș, deoarece presupusul criminal și cei doi frați ai săi conduc o fabrică de înălbitor, săpun și detergenți și sunt bine cunoscuți în Carcaixent și în alte orașe din regiunea Ribera, relatează stiridiaspora.ro.

Omul de afaceri nu are antecedente penale și era unul dintre clienții obișnuiți ai prostituatelor care își vând trupul lângă pista Silla. Câteva dintre aceste femei l-au identificat pe José V. ca fiind unul dintre bărbații care au venit în zonă și au prestat servicii sexuale în interiorul BMW-ului pe drumurile din apropierea V-31.

Reamintim că Florina a dispărut pe 8 ianuarie, când a urcat într-o mașină albă pe drumul de serviciu Pista de Silla, din municipiul Albal.  Presupusul criminal nu are nicio legătură cu rețeaua care a exploatat-o ​​sexual pe Florina.

Odată cu arestarea presupusului criminal, Garda Civilă a clarificat deja două dintre cele patru infracțiuni comise  în comunitatea Valenciană între 6 noiembrie 2020 și 22 aprilie 2021.  Cazurile Aliciei V. și Olgăi P. , care nu au nicio legătură cu omul de afaceri, morțile lor rămânând încă nerezolvate . Cele două victime au fost sugrumate, iar cadavrele au fost găsite în diferite șanțuri din Elche și Valencia.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Un zvon...

3 Cum funcţionează softul de spionaj Pegasus, cum poţi vedea dacă eşti „pândit” prin telefon

4 Surpriză totală! Cu cine suntem, genetic, aproape identici

5 O fotografie rară cu 3 dintre devalizatorii României: Bittner, Cocoș și Petrache