Ucrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu clubul său de noapte cu tot

Ucrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu clubul său de noapte cu tot

Armata ucraineană le-a aplicat o lovitură puternică invadatorilor ruși chiar în Donbass-ul pentru care sceleratul Putin a declanșat “operațiunea specială” militară din Ucraina. L-au lichidat pe Iuri Krikulenko, fost deputat de Donețk, după ce i-au aruncat în aer clubul de noapte “Bermuda” din orașul Gorlovka.

Evenimentul tragic pentru Kremlin s-a produs miercuri, 10 august. În localul patronat de politicianul pro-Putin, poreclit “Benia”, tocmai avusese loc o întâlnire importantă a militanților rusofili. Imagini cu ruinele imobilului bombardat au apărut pe site-ul Obozrevatel.com .

Ziarele propagandei de la Moscova au încercat să mușamalizeze uciderea lui Krikulenko, inventându-i un “atac de cord”. Un cetățean din Gorlovka, citat de mai multe ziare ucrainene, a scris însă pe Facebook următoarele: “Vor vorbi despre un atac de cord, un accident sau alte prostii – să nu credeți! Cauza este aceeași acolo: artileria Forțelor Armate ale Ucrainei! Pe scurt, «Benia» s-a dus la Kiev pe rețeaua de apă subterană. Li se pregătește și altora”.

La rândul său, renumitul blogger ucrainean Denis Kazanski a fost la fel de ironic: “În Gorlovka, urmare a unei neglijențe, a dispărut clubul de noapte Bermuda, care aparținea deputatului DPR, șeful criminalității locale, Iuri Krikulenko, poreclit «Benia». Ei spun că acolo a avut loc o întâlnire importantă, dar cineva a încălcat măsurile de precauție privind siguranța la incendiu”.

Obozrevatel.com: “Se știe că Iuri Krikulenko a deținut funcția de deputat al Consiliului orașului Gorlovka până în 2014. A devenit fondatorul «primăverii rusești» din Gorlovka, trecând de partea invadatorilor. Multă vreme a încercat să-și reia schemele criminale pentru exportul de fier vechi. A avut conflicte cu un alt reprezentant al lumii criminale din Gorlovka, Armen Sargsian”.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...