Ucrainenii, lovitură cruntă pentru Rusia!/Au distrus postul de comandă al brigăzii Flotei Mării Negre/Mai mulți ofițeri de rang înalt au fost uciși sau răniți

Ucrainenii, lovitură cruntă pentru Rusia!/Au distrus postul de comandă al brigăzii Flotei Mării Negre/Mai mulți ofițeri de rang înalt au fost uciși sau răniți

Armata ucraineană a distrus postul de comandă al brigăzii Flotei Mării Negre, potrivit informațiilor făcute publice miercuri, 18 mai, de Centrul pentru Comunicații Strategice.

”Conform informațiilor preliminare, în urma unei lovituri de artilerie, a fost distrus postul de comandă al Brigăzii 810 Marina Separate (unitatea 13140, Sevastopol) a Flotei Mării Negre”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, în urma atacului au fost uciși trei ofițeri ruși și alți 14 membri ai personalului de comandă au fost răniți. Lista ofițerilor de rang înalt care au fost răniți:

"- Comandantul TVO 810 OBR MP colonelul Yan Sukhanov - grav rănit;

- Maiorul Leonid Smirnov, comandantul batalionului 382 separat al MP, a fost grav rănit;

- Șef al comunicațiilor 810 OBR MP Căpitanul Andrew Bushmin - grav rănit;

- comandantul batalionului 542 de asalt, locotenent-colonelul Oleksiy Teremkov, a fost grav rănit;

- Comandantul bateriei de artilerie autopropulsată obuzier 546 OGSADn Căpitanul Victor Yershov - grav rănit (brațul tăiat)", se arată în raportul Ucrainei.

Ultimele date ale armatei ucrainene arată că, de la începutul războiului, au murit peste 28.000 de membri ai armatei ruse, notează Obozrevatel .

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BRRR! / „Dacă va atinge țărmul, va fi o situație conform articolului 5”

2 Românca ucisă de rechin în Egipt lipsea de două zile din hotelul de 5 stele în care era cazată

3 Totul se petrece în sectorul românesc al Mării Negre / Priviți, americanii și NATO stau cu ochii pe ruși ca pe butelie

4 Un propagandist al Kremlinului se plânge că rușilor li se scuipă în cafea, când frecventează restaurantele din Europa

5 „Câinele turbat” despre Armata Rusiei: „Stupidă din punct de vedere operațional” și „incompetentă tactic”.