Ucrainenii nu mint când spun că știu tot ce mișcă la Moscova/Cine sunt proprietarii vilelor de lux aflate în raza de atac a dronelor ce au lovit cartierele rezidențiale ale Moscovei

Ucrainenii nu mint când spun că știu tot ce mișcă la Moscova/Cine sunt proprietarii vilelor de lux aflate în raza de atac a dronelor ce au lovit cartierele rezidențiale ale Moscovei

Atacul masiv cu drone asupra regiunii Moscova, cel mai mare din 1943 până în prezent, a pus în pericol zonele imobiliare ale elitelor Rusiei, unde locuiesc familiile oficialilor de la Kremlin, oameni de afaceri și șefii marilor corporații rusești.

Canalul rus de Telegram „Agenția” a publicat o hartă a reședințelor elitei ruse, comparând-o cu locurile unde drone au explodat.

Jurnaliștii notează că marți dimineața, 30 mai, au fost înregistrate explozii și prăbușiri de UAV-uri în 5 așezări din regiunea Moscovei: Ilyinsky, Razdora, Romașkovo, Timoșkino și Greenfield.

Aici trăiesc ce mai mare parte a familiilor oficialilor ruși. Mai mult, lângă Ilyinsky, la aproximativ 4,5 km de locul prăbușirii unei drone se află reședința lui Putin de la Novo-Ogaryovo.

Aici locuiesc și prietenii dictatorului rus, oligarhii Rotenberg: Arkady și Boris Rotenberg, coproprietari al Stroygazmontazh (grupul SGM), cea mai mare companie de construcții pentru conducte de gaz și linii de alimentare cu energie electrică din Rusia, precum și șefului adjunct al administrației prezidențiale a Federației Ruse.

Pe harta cu puncte fierbinți, putem vedea casele șefului Ministerului de Finanțe al Rusiei Anton Siluanov, președintei Consiliului Federației - Valentina Matvienko și șeful Gazprom Alexei Miller.

În apropiere sunt și casele primului ministru rus Mihail Mișustin, dar si a regizorului Nikita Mihailkov și a fostului prim-ministru al Ucrainei Mykola Azarov.Citește și:

populare
astăzi

1 Cică în PSD ar fi în desfășurare o „lovitură de palat”...

2 „Gaura neagră a lui Ciolacu”, subiectul unui nou articol... Cam picant...

3 VIDEO Răsturnare de situație în cazul doctoriței românce ucisă în Franța?

4 Decizie penibilă a justiției din Ro / Tânăra din Gorj, condamnată la închisoare cu executare pentru că a păcălit un italian că se mărită

5 Frate, cine e asta? / Ar fi intermediat șpaga în Dosarul ASSMB, consilieră a lui Vâlcov și chiriașă în patru case de vacanță din Tenerife, Mallorca, Ma…