Ucrainenii susțin că au interceptat și distrus mai multe rachete şi drone ruseşti în cursul nopţii

Ucrainenii susțin că au interceptat și distrus mai multe rachete şi drone ruseşti în cursul nopţii

Forţele ucrainene au interceptat şi distrus trei rachete şi 25 de drone lansate de Rusia în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, a transmis duminică armata ucraineană.

Drona distrusă în Ucraina

Rusia a crescut numărul atacurilor cu rachete şi drone în această lună, o intensificare pe care Kievul o atribuie temerilor Moscovei de o contraofensivă ucraineană aşteptată.

Rusia ''a atacat Ucraina din direcţii diferite cu drone de atac Shahed, rachete Kalibr de pe nave din Marea Neagră, (şi) rachete de croazieră de pe avion strategic Tu-95'', au transmis duminică forţele aeriene ucrainene într-un comunicat.

Cel puţin două persoane au fost rănite în regiunea Ternopil din vestul ţării, a scris pe Twitter un consilier prezidenţial ucrainean.

Autorităţile ucrainene nu raportează loviturile asupra infrastructurii critice sau instalaţiilor militare, menţionează Reuters.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale