Udrea despre denunțurile împotriva sa: Topoliceanu și Nastasia au vrut să plaseze vina mai departe

Udrea despre denunțurile împotriva sa: Topoliceanu și Nastasia au vrut să plaseze vina mai departe

Elena Udrea îi acuză sâmbătă, într-o nouă postare pe Facebook, pe foștii săi colaboratori Ana Maria Topoliceanu și Gheorghe Nastasia că au denunțat-o în dosarul Gala Bute pentru că au vrut "să plaseze vina mai departe".

"Se creează în mod fals ideea că banii destinați cumpărării de publicitate de către MDRT la 'Gala Bute' ar fi fost deturnați către Elena Udrea. Nimic mai neadevărat. Acuzațiile de luare de mită la adresa fostului ministru nu au nicio legatură cu organizarea evenimentului sportiv, ele fiind doar 'anexate' la dosar. (...) Denunțurile împotriva lui Udrea au venit abia după ce Topoliceanu și Nastasia au fost puși sub acuzare. În realitate, odată prinși, aceștia au vrut, în mod fraudulos, să plaseze vina mai departe", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Elenei Udrea.

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, miercuri, ca Elena Udrea să fie arestată preventiv pentru 30 de zile în dosarul "Gala Bute" , decizia nefiind definitivă, dar executorie.

Elena Udrea a mai stat în arest preventiv în perioada 11-17 februarie, în dosarul "Microsoft". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro