Udrea despre respingerea cererii de înregistrare a Mișcării Populare: Chiar așa frică vă este de Traian Băsescu?

Udrea despre respingerea cererii de înregistrare a Mișcării Populare: Chiar așa frică vă este de Traian Băsescu?

Deputatul Elena Udrea consideră că decizia Curții de Apel București de respingere a cererii de înregistrare a formațiunii Mișcarea Populară în registrul partidelor politice ar fi determinată de "frica de Traian Băsescu".

"Primul partid din România împotriva căruia Parchetul!!! face contestație la decizia Tribunalului de înregistrare!!!???, și doar Parchetul, nimeni altcineva!!! Mișcarea Populară!!! Iar instanța de judecată, CAB, după ce inițial un judecător din complet a spus da, unul ba, completul de divergență a decis în favoarea Parchetului!!! Chiar așa frică vă este de Traian Băsescu??? 

Incredibil!!!", a scris, vineri, Udrea, pe pagina sa de Facebook.

Curtea de Apel București a respins, vineri, cererea depusă de fostul președinte Traian Băsescu de înregistrare a formațiunii Mișcarea Populară în registrul partidelor politice.

Inițial, Tribunalul București a acceptat, în decembrie 2015, cererea depusă de Traian Băsescu privind acordarea personalității juridice și înregistrarea formațiunii Mișcarea Populară în registrul partidelor politice, însă Curtea de Apel București a admis, vineri, apelul declarat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, respingând astfel înregistrarea partidului.

De menționat că cei doi judecători ai completului de la Curtea de Apel București au avut opinii contrare în legătură cu cererea depusă de Traian Băsescu, astfel încât a fost introdus un al treilea magistrat în complet, care a înclinat decizia în sensul respingerii solicitării de înregistrare.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

3 Marian Godină îi dă replica Patriarhului Daniel: „Să înțeleg că Sf. Dimitrie n-a văzut 30 de ani cum trăiau ro…

4 Cine este senatorul PSD, Ion Ganea, care a dat peste cap planurile lui Marcel Ciolacu de a amâna alegerile: Fo…

5 ULTIMA ORĂ Dispar sistemele IT ale ministerelor și agențiilor guvernamentale, administrația centrală se va mut…