Udrea despre respingerea cererii de înregistrare a Mișcării Populare: Chiar așa frică vă este de Traian Băsescu?

Deputatul Elena Udrea consideră că decizia Curții de Apel București de respingere a cererii de înregistrare a formațiunii Mișcarea Populară în registrul partidelor politice ar fi determinată de "frica de Traian Băsescu".

"Primul partid din România împotriva căruia Parchetul!!! face contestație la decizia Tribunalului de înregistrare!!!???, și doar Parchetul, nimeni altcineva!!! Mișcarea Populară!!! Iar instanța de judecată, CAB, după ce inițial un judecător din complet a spus da, unul ba, completul de divergență a decis în favoarea Parchetului!!! Chiar așa frică vă este de Traian Băsescu??? 

Incredibil!!!", a scris, vineri, Udrea, pe pagina sa de Facebook.

Curtea de Apel București a respins, vineri, cererea depusă de fostul președinte Traian Băsescu de înregistrare a formațiunii Mișcarea Populară în registrul partidelor politice.

Inițial, Tribunalul București a acceptat, în decembrie 2015, cererea depusă de Traian Băsescu privind acordarea personalității juridice și înregistrarea formațiunii Mișcarea Populară în registrul partidelor politice, însă Curtea de Apel București a admis, vineri, apelul declarat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, respingând astfel înregistrarea partidului.

De menționat că cei doi judecători ai completului de la Curtea de Apel București au avut opinii contrare în legătură cu cererea depusă de Traian Băsescu, astfel încât a fost introdus un al treilea magistrat în complet, care a înclinat decizia în sensul respingerii solicitării de înregistrare.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Bătăuş pus la pământ dintr-o singură mişcare de un poliţist. Intervenţia a durat câteva secunde

2 Viktor Orban / Vom îzbândi. Vom face mare Bazinul Carpatic. Vestul ne-a violat granițele și ne-a lăsat pradă co…

3 Psihologă / Relația sexuală normală de care vorbește CTP-ul este aia în care bărbatului i se rupe dacă femeia s…

4 ALERTĂ Zece polițiști bucureșteni, infectați cu coronavirus. Sediul instituției ar putea fi relocat

5 Marcel Vela, despre a treia etapă de relaxare: Vor fi multe surprize plăcute. Cu siguranță vor fi bine primite…

recomandări

Te ia DNA: Bucur Ionel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi dovezi că pisicile conduc de fapt lumea