Udrea, despre situația lui Dragnea: „A căzut și povestea că femeile ar fi mai loiale decât bărbații. Nu m-ar mira dacă Dăncilă ar trece la Pro România”

Udrea, despre situația lui Dragnea: „A căzut și povestea că femeile ar fi mai loiale decât bărbații. Nu m-ar mira dacă Dăncilă ar trece la Pro România”

Udrea, despre situația lui Dragnea: „A căzut și povestea că femeile ar fi mai loiale decât bărbații. Nu m-ar mira dacă Dăncilă ar trece la Pro România.” Fostul ministru Elena Udrea spune, într-o postare de Facebook, că ”situația” liderului PSD Liviu Dragnea arată că ”a căzut și povestea că femeile ar fi mai loiale și mai devotate decât bărbații”.

Udrea nu precizează despre ce ”situație” este vorba, dar este posibil să se refere la faptul că Guvernul nu a dat ordonanțele privind justiția pe care le vrea liderul PSD.

”Situația lui Dragnea din zilele acestea mi-a prilejuit o constatare. Odată cu femeile susținute de el în diverse funcții publice importante, a căzut și povestea că femeile ar fi mai loiale și mai devotate decât bărbații. Nu m-ar mira dacă, după Grindeanu și Tudose, și Viorica Dancila ar trece la Pro România”, scrie Udrea pe rețeaua de socializare.

Elena Udrea a fost condamnată definitiv la 6 ani de închisoare în dosarul "Gala Bute" pentru luare de mită şi abuz în serviciu, însă ea a părăsit România, aflându-se în prezent în Costa Rica.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...