Udrea, Dragomir, Paraschiv și Hăpău - audiați la Comisia de anchetă a prezidențialelor din 2009

Udrea, Dragomir, Paraschiv și Hăpău - audiați la Comisia de anchetă a prezidențialelor din 2009

Comisia specială de anchetă parlamentară privind alegerile prezidențiale din 2009 a decis, marți, audierea Elenei Udrea, a fostului colonel SRI Daniel Dragomir, fostului colonel de contrainformații militare Doru Paraschiv, dar și a generalului Marian Hăpău, director și în acea perioadă al Direcției Generale de Informații a Apărării.

 "În contextul declarațiilor publice făcute de anumite persoane care au fost invitate la Comisia SRI, am analizat și am votat, în unanimitate, invitarea pentru săptămâna viitoare la audieri la Comisia de anchetă pentru alegerile din 2009 a doamnei Elena Udrea, a ofițerilor Paraschiv — în baza declarațiilor făcute aseară la 'Cotidianul', Dragomir și Marian Hăpău, care la momentul respectiv era șeful serviciului de informații al Armatei. Totodată, au mai fost niște discuții cu privire la răspunsul venit de la SRI referitor la prezența celor doi angajați în sufrageria domnului Oprea și am amânat discuția pentru săptămâna viitoare", a anunțat președintele comisiei, deputatul PSD Oana Florea.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”