Uitați și voi pe cine a angajat TROMPETA! Au luat-o razna de tot!

Uitați și voi pe cine a angajat TROMPETA! Au luat-o razna de tot!

Alina Laufer, vedeta in emisiunile mondene si sotia secretarului de stat in Ministerul Mediului de afaceri, Ilan Laufer, a fost numita marti in consiliul de administratiei al companiei municipale Sport Pentru Toti Bucuresti SA, infiintata la propunerea primarului general Gabriela Firea.

"O cunosc pe doamna Gabriela Firea de foarte multa vreme si mi-am pus experienta la dispozitia dumneaei in randuri repetate. Nu sunt sportiva de performanta, insa am facut cursuri de antrenor. Am facut niste cursuri pentru mine", a declarat aceasta pentru stirileprotv.ro.

Alina Laufer a fost sotia unui cantaret de muzica latino, Jorge, inainte de a se casatori cu Ilan Laufer. Ea si-a postat pe contul de Facebook o multime de fotografii in ipostaze provocatoare.

Nu este clar pana in acest moment ce background profesional o recomanda pentru ocuparea postului incredintat de Primaria Bucuresti, dat fiind ca Primaria nu a furnizat un CV al vedetei de emisiuni mondene.

Potrivit informatiilor de pe pagina de Facebook, Alina Laufer a invatat la Colegiul National Mihai Viteazul si a terminat Universitatea Bucuresti - facultatea Administratie Publica.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Rău a ajuns băbăcioiu'! / „Însoțitoarea” și-a pus telefonul pe burta lui Țiriac, la plajă, la Mamaia!

2 Un dom de căldură, cu temperaturi de 45 grade Celsius, va pârjoli România și sud-estul Europei

3 „Uite cum o frec pentru tine, aici trebuia să fie gura ta” a ajuns consilier la BNR, coleg cu Dăncilă

4 Citiți! / Când ăștia au bătut cu pumnul în masă, președintele României a întors o lege care le strica ploile...

5 Așa o fi?