Uite a dracu' maimuță ce selfie și-a făcut!

Uite a dracu' maimuță ce selfie și-a făcut!

Un bărbat din Malaezia spune că a găsit filmări și selfie-uri cu o maimuță pe telefonul său care a fost pierdut timp de o zi și pe care l-a găsit în jungla din spatele casei sale.

Imaginile - inclusiv un clip cu o maimuță care pare că încearcă să mănânce telefonul - au fost distribuite masiv pe rețelele sociale de când Zackrydz Rodzi l-a postat pe Twitter. Studentul crede acum că telefonul i-a fost furat în timp ce dormea, dar în primă fază nu a avut nicio idee despre ce s-a întâmplat. 

Zackrydz, în vârstă de 20 de ani, a declarat pentru  BBC  că și-a dat seama că smartphone-ul său dispăruse când s-a trezit sâmbătă dimineață. „Nu am găsit niciun semn de efracție sau de jaf. Singurul lucru la care am putut să mă gândesc este acela că la mijloc a fost un fel de vrăjitorie”, a spus studentul din Batu Pahat.

După ce și-a regăsit telefonul, primul lucru pe care l-a descoperit în el a fost clipul în care o maimuță pare că încearcă să mănânce telefonul. Maimuța poate fi văzut uitându-se în cameră, iar pe fundal se văd frunze verzi strălucitoare și se aud păsări care cântă.

De asemenea, în telefon a mai găsit o serie de fotografii cu maimuța, copaci și tufișuri.

Zackrydz a spus că telefonul său a fost pierdut până duminică după-amiază, când tatăl său a observat o maimuță în spatele casei lor. Când a sunat din nou pe telefon, i-a auzit soneria din junglă. Când s-a dus să caute, l-a găsit murdar, sub un palmier.

O rudă i-a spus atunci în glumă că poate găsește în telefon o fotografie cu hoțul, așa că prima dată a verificat galeria și a avut marea surpriză să găsească mai multe imagini cu o maimuță.

Tânărul este foarte surprins de ceea ce s-a întâmplat, pentru că în zona în care locuiește el maimuțele din apropierea zonelor urbane sunt foarte „timide” și nu a existat nici un caz de „furt” săvârșit de o primată. Acum suspectează că maimuța a intrat în casă printr-o fereastră deschisă și a ajuns și în camera lui de unde a luat telefonul.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante