Uite a dracu' năpârcă, scoate iar capul în drum!

Uite a dracu' năpârcă, scoate iar capul în drum!

Deși a fost scos de alegători din politică și are o parte din vină (cel puțin morală) pentru tragedia de la Colectiv, Victor Ponta și-a spus punctul de vedere după tragedia de la Matei Balș.

„Romania anului 2021 !
In filmul de pe HBO Vlad V. rezolva totul - si lua si Oscar pentru rolul in care interpreteaza atat de bine un om cu adevarat interesat de ce se intampla in spitalele din Romania - pacat ca viata bate filmul.
Dar sigur - acolo era un club privat - aici sunt spitale publice. Cui ii pasa? Eu cred ca mai face VV inca un film cu el in rol principal si gata ! AMIN !”, a scris năpârca Ponta pe Facebook.

Ponta a demisionat după incendiul de la Colectiv, în care au murit zeci de oameni.

Vlad Voiculescu este unul din personajele documentarului „Colectiv” care analizează perioada de după tragedie. În 2016, Vlad Voiculescu a fost ministru al Sănătății.

Incendiul puternic de la Institutul Matei Balş din Capitală, în care cinci persoane au murit carbonizate, a fost lichidat. Patru saloane au fost afectate iar pompierii au evacuat 102 persoane, care au fost transferate la alte spital.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…