Uite a dracu' năpârcă, scoate iar capul în drum!

Uite a dracu' năpârcă, scoate iar capul în drum!

Deși a fost scos de alegători din politică și are o parte din vină (cel puțin morală) pentru tragedia de la Colectiv, Victor Ponta și-a spus punctul de vedere după tragedia de la Matei Balș.

„Romania anului 2021 !
In filmul de pe HBO Vlad V. rezolva totul - si lua si Oscar pentru rolul in care interpreteaza atat de bine un om cu adevarat interesat de ce se intampla in spitalele din Romania - pacat ca viata bate filmul.
Dar sigur - acolo era un club privat - aici sunt spitale publice. Cui ii pasa? Eu cred ca mai face VV inca un film cu el in rol principal si gata ! AMIN !”, a scris năpârca Ponta pe Facebook.

Ponta a demisionat după incendiul de la Colectiv, în care au murit zeci de oameni.

Vlad Voiculescu este unul din personajele documentarului „Colectiv” care analizează perioada de după tragedie. În 2016, Vlad Voiculescu a fost ministru al Sănătății.

Incendiul puternic de la Institutul Matei Balş din Capitală, în care cinci persoane au murit carbonizate, a fost lichidat. Patru saloane au fost afectate iar pompierii au evacuat 102 persoane, care au fost transferate la alte spital.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 China, pivotul care ar putea fi cheia în criza nucleară. SUA fac încă o încercare pentru a-l aduce pe Putin cu picioarele pe pământ

2 Mii de apeluri ale soldaților ruși au fost interceptate: „Ni s-a dat ordin să ucidem toți civilii” / „Putin e un prost”

3 Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

4 Marele joc strategic / Ce armă susține Rusia că are împotriva Occidentului. Țările cheie și rolul Chinei

5 VIDEO ​George Simion, săltat de mascați, la 3 dimineața din Piața Victoriei, după un scandal de aproape o oră / Liderul AUR ar fi condus cu permisul s…