Uite ce MARMOTE au pus ăștia pe liste!

Uite ce MARMOTE au pus ăștia pe liste!

Uite ce marmote, unele cam trecute, altele cam dincolo de linia roșie, spre... au pus ăștia pe liste!

Şeila Abdulamit(PSD)

Şeila Abdulamit, locul 16 pe lista PSD Bucureşti pentru Camera Deputaţilor, e absolventă a Facultăţii de Electronica, Telecomunicaţii si Tehnologia Informaţiei din cadrul Politehnicii Bucureşti. Şeila a fost secretar şi, ulterior, preşedinte al Uniunii Naţionale a Studenţilor din România. Şeila Abdulamit i-a atras atenţia celui mai puternic om din PSD, Liviu Dragnea. Potrivit unor surse politice, Abdulamit i-a atras atenţia şi l-a impresionat Liviu Dragnea acum un an, când acesta a dorit să facă o vizită în căminul din Regie în care şi-a petreut studenţia. Liderul PSD nu a uitat-o pe fosta lideră a UNSR şi i-a făcut un loc pe liste.

Adela Lupşe (PRU)

Adela Lupşe, cunoscută în mediul public drept „isterica de la Naţional TV“, a intrat în politică, aceasta candidând din partea PRU la Camera Deputaţilor. Potrivit liderului PRU, Bogdan Diaconu, Lupşe e pe locul 6 pentru Camera Deputaţilor pe listele PRU Ilfov. „Adela Lupşe este pe locul 6 din 7 la Ilfov pe lista de deputaţi. Nu este un loc eligibil. Colegii din judeţul Ilfov s-au gândit că trebuie găsit cineva capabil să lupte în dezbateri TV cu Clotilde Armand. Adela Lupşe este Clotilde Armand din Ilfov”, a declarat Diaconu, citat de wowbiz.ro.

Magda Bistriceanu(PMP)

Magda Bistriceanu Magda Bistriceanu e unul dintre candidaţii PMP care atrage toate privirile. La cei 45 de ani ai săi, Bistriceanu nu e la prima experienţă politică, pe vremea când PSD era condus de Mircea Geoană, actualul candidat al PMP fiind imaginea social-democraţilor. Timpul a trecut, iar Bistriceanu a ajuns în partidul lui Traian Băsescu şi va candida la pe listele PMP Constanţa.

Mara Mareş (PNL)

Mara Mareş are 24 de ani. Şi pe listele PNL sunt prezenţe feminine care atrag atenţia. O candidată nouă şi tânără de acest fel este Mara Mareş (24 de ani), persoană care deschide lista PNL Braşov la Camera Deputaţilor. Mareş este din Făgăraş, şi e absolventă a Liceului St. Clare’s, Oxford, a Facultăţii de Studii Europene şi Internaţionale din cadrul King’s College, University of London. De cel puţin un an activează în organizaţia de tineret a PNL.

Vasilica-Steliana Miron(PNL)

Tot pe listele PNL se regăseşte şi Vasilica-Steliana Miron, senatoare care a reuşit să se evidenţieze nu prin iniţiativele legislative, ci prin pasiunea pentru modă şi unele declaraţii controversate. În aprilie 2015 aceasta a afirmat că indemnizaţia de parlamentar nu-i ajunge nici de coafor. „Prefer hainele şi pantofii de la producătorii locali. Am şi discount-uri foarte mari. Noroc cu soţul meu şi cu părinţii mei că mă susţin financiar. Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor“, este declaraţia senatoarei. Aceasta e pe locul doi de Senat la PNL Suceava.

Andreea Cosma (PSD)

Fostă cântăreaţă, Andreea Cosma vrea un mandat de parlamentar. O prezenţă suprinzătoare pe listele PSD Prahova este Andreea Cosma, fiica lui Mircea Cosma. Aceasta ţinteşte un mandate în Parlament, fiind pe lista pentru Camera Deputaţilor. Într-un interviu pentru „Adevărul“, Liviu Dragnea a declarat că Andreea Cosma e cel mai probabil pe un loc neeligibil.










Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /