Uite frate, că „mutul” are vorbele la el! Simpatizant: „PSD la pușcărie!” Președintele: „Ușor, ușor că au majoritate acolo”

Uite frate, că „mutul” are vorbele la el! Simpatizant: „PSD la pușcărie!” Președintele: „Ușor, ușor că au majoritate acolo”

Uite frate, că „mutul” are vorbele la el! Simpatizant: „PSD la pușcărie!” Președintele: „Ușor, ușor că au majoritate acolo”.

Preşedintele s-a întâlnit astăzi cu lideri de filiale locale PNL la Constanţa şi nu a pierdut ocazia să facă o baie de mulţime şi să lanseze săgeţi împotriva social-democraţilor.

Simpatizant: Iohannis la Cotroceni! PSD la pușcărie!

Simpatizant: PSD-ul la pușcărie!

Klaus Iohannis: Ușor, ușor că au majoritate acolo, da!

-----------

Klaus Iohannis, atacuri în rafală la PSD: A compromis viitorul României, i-a blocat dezvoltarea, a reprezentat cea mai mare amenințare la adresa stabilității/PSD, cu orice alt chip va apărea în fața oamenilor, rămâne un pericol pentru România

 Președintele Klaus Iohannis a lansat sâmbătă o serie de atacuri dure la adresa PSD, partid despre care a spus că nu a avut timp să guverneze pentru România, fiind ocupat ”cu asaltul continuu asupra statului”.

 ”În ultimii doi ani și jumătate, România a fost condusă de o guvernare care i-a compromis viitorul, care i-a blocat dezvoltarea, care a săpat adânc la temelia democrației și a statului de drept. PSD a produs cea mai păguboasă, cea mai dezastruoasă guvernare de la Revoluție încoace! Rușine!”, a spus Klaus Iohannis la Adunarea Regională a organizațiilor PNL  din regiunea Sud-Est.

Președintele a subliniat că România anului 2019, cu o guvernare PSD, este un stat membru al Uniunii Europene fără spitale, fără autostrăzi, cu școli încă nesigure și nefuncționale, un stat în care inițiativa privată și investițiile, cele care generează dezvoltare, sunt descurajate.

”În România anului 2019 nu avem asigurat nici măcar transportul public care să facă legătura permanentă între orașele mari și comunele din jurul lor. În asaltul continuu asupra statului român, PSD nu a mai avut timp să guverneze și pentru oameni”, a punctat șeful statului.

El a amintit că pesediștii conduși de Liviu Dragnea au făcut legi care să submineze justiția, poliția, administrația publică, jandarmeria.

”Au pus în vârful acestor instituții oameni care nu aveau ce căuta acolo, fără competențe, dar cu recomandare de la partidul PSD. Instituții fundamentale au fost private de fondurile necesare și s-a încercat subordonarea lor pentru a servi interesele personale ale liderilor de partid. PSD, dragii mei, a reprezentat cea mai mare amenințare la adresa stabilității și viitorului României!”, a mai spus Iohannis.

Președintele a explicat că ”în acești ani grei de luptă cu PSD”, și-a folosit toate pârghiile constituționale pentru a bloca legi, pentru a impune revizuirea unor măsuri care ar fi fost catastrofale, toate acestea culminând cu referendumul pe care l-a convocat pe 26 mai pentru ca românii să își facă auzită vocea la urne.

”Vedeți foarte bine cum în fiecare săptămână se iau la PSD noi decizii pe care trebuie să le blochez, pentru că România riscă să fie distrusă de PSD. În toți acești ani, am reușit să oprim foarte multe erori, dar PSD nu a învățat nimic. Ați urmărit cu siguranță ultimele etape de așa numite remanieri. PSD a pierdut majoritatea în Parlament, dar le este frică. Le este frică să meargă în Parlament, să își ia votul de validare. Și atunci am fost nevoit nu o dată, nu de două ori, de trei ori să refuz remanierea cerută cu obrăznicie!”, a mai spus șeful statului.

”Dragii mei, să nu ne facem însă iluzii! PSD, cu orice alt chip va apărea în fața oamenilor, rămâne un pericol pentru România”, a conchis el.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții Niște țărani, scrisă de regretatul Dinu Săraru”

2 Se anunță furtuni severe în România. Județele care intră sub cod portocaliu

3 „Sunt pe moarte, am cancer. Vreau să-mi curăț conștiința și să spun tot adevărul despre Emanuela Orlandi"

4 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

5 Horoscop marți, 28 mai. Săgetătorii vor trăi o dezamăgire, în timp ce Scorpionii vor avea parte de o situație neașteptată