Uite o poză interesantă cu noul ministru al Economiei

Uite o poză interesantă cu noul ministru al Economiei

CPN al PSD a decis să îl propună pentru portofoliul de la Ministerul Economiei pe Florin Spătaru, după ce Marius Humelnicu a anunţat că se retrage din această poziţie din motive „personale”.

Acesta este Director HR (resurse umane) & Corporate Affairs la Șantierele Navale Damen. Compania olandeză a dorit să obțină contractul corvetelor câștigat de francezii de la Naval care însă nu a devenit operațional.

Din anturajul Damen face parte generalul SIE în rezervă Dan Dumitru. Dorin Grosu, un fost şef al Doi şi-un Sfert şi ofiţer de informaţii al Armatei, este de asemenea la Damen. Gheorghe Mușat avocatul președintelui Klaus Iohannis este și el consultant Damen.

Generalul-locotenent (r) Florian Coldea, fost prim-adjunct la directorului Serviciului Român de Informații a fost o apariție inedită în februarie 2020 la ceremonia de recepție a navei PNS Yarmook (F-271), construită la Damen Galați pentru Forțele Navale ale Pakistanului, dezvăluie Strictsecret.ro .

Coldea era îmbrăcat în uniforma de general SRI, care conform uzanțelor se folosește la Ziua Națională și la alte 2-3 ocazii speciale.

Fostul șef al operațiunilor SRI, îmbrăcat în uniformă, a fost prezent la momentul discursurilor și a participat la turul oficial al navei, împreună cu oficiali ai Forțelor Navale Române, Forțelor Navale pakistaneze și ai constructorului, mai scrie sursa citată.

Generalul-locotenent (r) Florian Coldea, fost prim-adjunct la directorului Serviciului Român de Informații a fost trecut în rezervă în ianuarie 2017.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro