Uite o poză interesantă cu noul ministru al Economiei

Uite o poză interesantă cu noul ministru al Economiei

CPN al PSD a decis să îl propună pentru portofoliul de la Ministerul Economiei pe Florin Spătaru, după ce Marius Humelnicu a anunţat că se retrage din această poziţie din motive „personale”.

Acesta este Director HR (resurse umane) & Corporate Affairs la Șantierele Navale Damen. Compania olandeză a dorit să obțină contractul corvetelor câștigat de francezii de la Naval care însă nu a devenit operațional.

Din anturajul Damen face parte generalul SIE în rezervă Dan Dumitru. Dorin Grosu, un fost şef al Doi şi-un Sfert şi ofiţer de informaţii al Armatei, este de asemenea la Damen. Gheorghe Mușat avocatul președintelui Klaus Iohannis este și el consultant Damen.

Generalul-locotenent (r) Florian Coldea, fost prim-adjunct la directorului Serviciului Român de Informații a fost o apariție inedită în februarie 2020 la ceremonia de recepție a navei PNS Yarmook (F-271), construită la Damen Galați pentru Forțele Navale ale Pakistanului, dezvăluie Strictsecret.ro.

Coldea era îmbrăcat în uniforma de general SRI, care conform uzanțelor se folosește la Ziua Națională și la alte 2-3 ocazii speciale. 

Fostul șef al operațiunilor SRI, îmbrăcat în uniformă, a fost prezent la momentul discursurilor și a participat la turul oficial al navei, împreună cu oficiali ai Forțelor Navale Române, Forțelor Navale pakistaneze și ai constructorului, mai scrie sursa citată. 

Generalul-locotenent (r) Florian Coldea, fost prim-adjunct la directorului Serviciului Român de Informații a fost trecut în rezervă în ianuarie 2017.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bătaie la Antene! / Încăierare în baie la Antena Stars!

2 A fost arestat interlopul care jefuia români în benzinăriile din Austria

3 „Eu încep să cred că Dominic Fritz ăsta este prost. Dar prost rău”

4 Miracol în politică! / Uite pe unul care a renunțat la ciolan pentru principii!

5 Așa arată sfidarea României...