ULTIMA ORĂ A fost găsită moartă șefa firmei pirotehnice inculpată în Dosarul Colectiv/Avea o condamnare de 12 ani și 8 luni

ULTIMA ORĂ A fost găsită moartă șefa firmei pirotehnice inculpată în Dosarul Colectiv/Avea o condamnare de 12 ani și 8 luni

Șefa firmei pirotehnice inculpată în Dosarul Colectiv a fost găsită moartă în casă. Surse judiciare au declarat pentru Gândul că Daniela Niță (44 de ani) a fost găsită decedată, luni după-amiază, de o persoană apropiată, care a sunat la 112.

Până la acest moment nu se cunoaște cauza morții, dar anchetatorii au precizat că nu au fost găsite urme de violență pe trupul femeii. Cauza morții va fi stabilită marți, în urma necropsiei.

„În data de 16.08.2021, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că într-un apartament din sectorul 5 a fost găsită decedată o femeie de 44 de ani. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul. Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a anunţat Poliţia Capitalei, prin intermediul unui comunicat.

Știrea inițială:

Șefa firmei pirotehnice inculpată în Dosarul Colectiv a fost găsită moartă, au declarat surse pentru G4Media. Daniela Niță deținea firma de artificii livrate clubului în noaptea concertului Goodbye to Gravity, care au pornit incendiul din 30 octombrie 2015.

Daniela Niță a primit în primă instanță cea mai mare pedeapsă, de 12 ani și 8 luni. Pentru finalul lunii septembrie era stabilită decizia finală a judecătorilor în dosarul Colectiv.

Până la acest moment nu se știe cauza morții și nici dacă a fost sau nu sinucidere. Legiștii de la INML urmează să stabilească împrejurările în care Daniela Niță a murit.

știre în curs de actualizare


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina