ULTIMA ORĂ A murit Alexandru Socol, membru fondator al Corupția Ucide! Avea doar 33 de ani și a fost unul dintre cei mai activi tineri în timpul protestelor #Rezist de după OUG 13

ULTIMA ORĂ A murit Alexandru Socol, membru fondator al Corupția Ucide! Avea doar 33 de ani și a fost unul dintre cei mai activi tineri în timpul protestelor #Rezist de după OUG 13

UPDATE/Nenorocirea s-a petrecut vineri, 18 decembrie. Un apel la 112 alerta politia cu privire la faptul ca "pe spatiul verde al unui bloc din sectorul 6 se afla decedat un barbat".

"La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Serviciului Omoruri.
Trupul, care prezenta leziuni specifice caderii de la inaltime, a fost ridicat si transportat la INML in vederea efectuarii necropsiei.

Cercetarile sunt continuate de Serviciul Omoruri in vederea stabilirii cauzelor si conditiilor in care s-a produs decesul", se arata intr-o informare a Politiei Capitalei.

Alexandru Socol, fondatorul organizatiei "Coruptia Ucide" si unul dintre cei mai activi protestatari din Piata Victoriei din 2017, a murit. Cunoscutii sau sugereaza ca ar fi suferit o depresie, relatează  Ziare.com .

Tanarul avea 33 de ani si, din primele informatii, se pare ca ar fi trecut printr-o depresie cumplita in ultima perioada.

Prietenii sai sunt in stare de soc.

"Ramas bun si drum lin Socol. Ultima amintire inregistrata cand am vorbit este cand ai intrat pe live-ul pe care il faceam pe facebook. Faceam teste pentru studio si la un moment dat ai intrat si tu pe link-ul de zoom. Cand am verificat pe fb live dupa am vazut ca nu se auzea ce au zis cei care intrasera pe zoom. Si dupa mi-ai scris acest mesaj.

Ne-am mai auzit la telefon dupa, dar amintirile alea o sa devina din ce in ce mai vagi cu cat o sa treaca timpul.

Protestul din 20 ianuarie 2018 nu iesea cum a iesit fara entuziasmul tau si dinamica faina avuta impreuna cu Angi. La fel ca si multe alte  proteste  din perioada aia.
Si alte proiecte civice la care am lucrat impreuna.

Voi tot ziceati sa mai vin in Bucuresti sa mai organizam proteste, desi mie imi placea sa stau in Cluj si sa facem treaba remote. Aveati dreptate.

Urma sa ne vedem dupa ce trece pandemia... Acum o sa ne mai vedem doar in amintiri...", a scris Florin Badita, fondator al ONG-ului Coruptia Ucide, pe  Facebook ,

Marian Raduna a pus pe pagina sa de socializare mai multe fotografii de la intalnirile la care participa si Alexandru Socol.

Andi Carlan, un alt membru al organizatiei a scris: "intotdeauna ca esti un om si atat, dar ai fost mult mai mult, draga Alex, si ne vei lipsi!
Ai fost mereu discret si de ajutor. Tot timpul avand grija de altii si prea putin de tine.
Drum lin si multumesc pentru tot ce m-ai invatat, om bun".

O alta prietena de a lui Alexandru Socol, Angi Serban, a postat pe pagina de Facebook mai multe fotografii

"Si eu ce fac acu, Alexe?"


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA