ULTIMA ORĂ Afacerist sibian găsit spânzurat în București

ULTIMA ORĂ Afacerist sibian găsit spânzurat în București

Alexandru Coman, un om de afaceri sibian, stabilit de câțiva ani în București, a fost descoperit spânzurat în capitală, pe strada Trifești din Sectorul 1, susțin surse G4Media.

A fost găsit în proximitatea căii ferate și se află într-o stare avansată de putrefacție.

Omul de afaceri era dat dispărut de familie încă de la începutul lunii noiembrie 2021. Potrivit apropiaților, ar fi plecat de acasă doar cu portofelul și telefonul, „fără încărcător, fără laptop, fără haine de schimb”.

„Sunt aproape trei săptămâni, noi sperăm să fie, poate, la o mănăstire, unde e cald, ar avea mâncare, eventual pe cineva care să îl asculte sau să îi dea vreun sfat. Poliția a zis că va trimite o informare Patriarhiei pe care să o distribuie că poate-poate îl recunoaște cineva. Orice altă variantă este pesimistă”, spune o apropiată care a distribuit și pe Facebook povestea lui, relata Turnul Sfatului în 9 noiembrie.

Potrivit anunțului postat pe site-ul Poliției Române, atunci când s-a semnalat dispariția sa, Alexandru Coman a plecat în data de 21 octombrie, în jurul orei 10:30, de la locuința în care locuiește fără forme legale, din București, de pe strada Smaranda Brăescu.

Sursa foto: Turnul Sfatului



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...