ULTIMA ORĂ Asta a mai rămas din gară!/Aproape 1000 de soldați ruși uciși în două atacuri devastatoare ale „dihăniilor” HIMARS

ULTIMA ORĂ Asta a mai rămas din gară!/Aproape 1000 de soldați ruși uciși în două atacuri devastatoare ale „dihăniilor” HIMARS

Pe 30 și 31 iulie, Forțele Armate ale Ucrainei, cu ajutorul sistemelor de lansare multiplă HIMARS, au lovit unitățile rușilor staționate din satul Brilevka din regiunea Herson.

Pierderile armatei ruse sunt colosale. Rezultatele operațiunii militare au fost publicate pe Facebook pe 2 august de către comandantul Armatei Voluntarilor Ucraineni (UDA) Dmitri Yarosh, citând date de la Centrul pentru mișcarea partizană UVA. „Ca urmare a accidentului incendiului, există un număr mare de răniți și aproximativ 1000 de inamici morți”, a scris el pe Facebook.

Lovitura a fost dată în gara satului, pe care invadatorii ruși au transformat-o în nod logistic. Printre echipamentele distruse au fost văzute echipamente de artilerie „Tulpan” și „Msta-S”, MLRS „Grada”, tancuri, vehicule blindate de transport și vehicule de luptă de infanterie.

„Soldații ruși petrec noaptea în câmpuri și păduri, le este foarte frică. Ei spun că înainte de a fi trimiși pe front li s-a spus că în Ucraina este liniște, totul e bine și ar urma să mențină ordinea", a spus Yarosh.

Potrivit acestuia, morții au fost transportați de la fața locului cu camioane și trenuri în Crimeea anexată.

Yarosh a precizat că doar în clădirea gării erau aproximativ 400 de invadatori ruși, aproximativ 200-300 erau amplasați în camera de control, iar încă aproximativ 400 erau în apropiere. Toate clădirile au fost distruse. Pe lângă morți, există un număr mare de răniți. Toți medicii din raion au fost adunați pentru tratamentul lor.


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”