ULTIMA ORĂ Asta a mai rămas din gară!/Aproape 1000 de soldați ruși uciși în două atacuri devastatoare ale „dihăniilor” HIMARS

ULTIMA ORĂ Asta a mai rămas din gară!/Aproape 1000 de soldați ruși uciși în două atacuri devastatoare ale „dihăniilor” HIMARS

Pe 30 și 31 iulie, Forțele Armate ale Ucrainei, cu ajutorul sistemelor de lansare multiplă HIMARS, au lovit unitățile rușilor staționate din satul Brilevka din regiunea Herson.

Pierderile armatei ruse sunt colosale. Rezultatele operațiunii militare au fost publicate pe Facebook pe 2 august de către comandantul Armatei Voluntarilor Ucraineni (UDA) Dmitri Yarosh, citând date de la Centrul pentru mișcarea partizană UVA. „Ca urmare a accidentului incendiului, există un număr mare de răniți și aproximativ 1000 de inamici morți”, a scris el pe Facebook.

Lovitura a fost dată în gara satului, pe care invadatorii ruși au transformat-o în nod logistic. Printre echipamentele distruse au fost văzute echipamente de artilerie „Tulpan” și „Msta-S”, MLRS „Grada”, tancuri, vehicule blindate de transport și vehicule de luptă de infanterie.

„Soldații ruși petrec noaptea în câmpuri și păduri, le este foarte frică. Ei spun că înainte de a fi trimiși pe front li s-a spus că în Ucraina este liniște, totul e bine și ar urma să mențină ordinea", a spus Yarosh.

Potrivit acestuia, morții au fost transportați de la fața locului cu camioane și trenuri în Crimeea anexată.

Yarosh a precizat că doar în clădirea gării erau aproximativ 400 de invadatori ruși, aproximativ 200-300 erau amplasați în camera de control, iar încă aproximativ 400 erau în apropiere. Toate clădirile au fost distruse. Pe lângă morți, există un număr mare de răniți. Toți medicii din raion au fost adunați pentru tratamentul lor.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

3 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

4 Ucrainencele au strâns 700.000 de dolari pentru armată vânzând fotografii erotice

5 Unul dintre marii aliaţi ai SUA a reziliat un contract de achiziţie pentru elicoptere militare ruseşti în valoare de 228 de milioane de euro