ULTIMA ORĂ Curtea de Apel București a validat mandatul de primar general al lui Nicușor Dan. Decizia este definitivă

ULTIMA ORĂ Curtea de Apel București a validat mandatul de primar general al lui Nicușor Dan. Decizia este definitivă

Curtea de Apel București a validat marți mandatul de primar general al Capitalei câștigat de Nicușor Dan la alegerile din 27 septembrie

Decizia este definitivă.

”Admite excepția tardivității. Respinge toate apelurile ca tardiv formulate. Definitivă”, se arată în minuta instanței.

Săptămâna trecută, Nicușor Dan, i-a acuzat pe Gabriela Firea și pe consilierii PSD că tergiversează intenționat preluarea mandatului prin depunerea a 52 de contestații ”copy-paste”.

”Cele 52 de cereri sunt ridicole, sunt depuse separat tocmai pentru ca judecătorii să își piardă timpul și să fie tergiversată preluarea mandatului”, a spus Nicusor Dan într-o conferință de presă în fața primăriei.

El a avertizat că ”în mod deliberat se pregătește o iarnă grea pentru bucureșteni” și a anunțat că imediat după preluarea mandatului de primar îl va demite pe șeful companiei Termoenergetica (fosta Radet), care gestionează termoficarea în București.

El a spus că au trecut deja 24 de zile de la alegeri și va mai dura cel puțin încă o săptămână până la preluarea mandatului, în timp ce Gabriela Firea și-a preluat mandatul în 2016 la 17 zile după alegeri.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria